ANNONS
Integritet på Tailsweep

JULPYNT 2020

/

Innehåller reklam genom annonslänkar för Nordic nest

IMG_7658

Heeej

Har ni haft en fins dag so far? Jag har bakat bullar för fullt i dag. Inga julbullar denna gång 😉 utan ett läsartips jag fick. Återkommer med receptet sen. Hade laddat för att se 13:00-julfilmen på kanal 8 men ni som såg den i går kväll avrådde från det kan man säga, haha. Sällskap av julmusik hade jag dock medan jag bakade. ”Ny julmusik” på Spotify rullar om dagarna. När barnen kom från skolan bäddade Olivia och jag ner oss under varsin filt i sängen och såg Operation Christmas Drop på Netflix och provsmakade bullarna (den var rätt mysig, klart sevärd).

IMG_7619

Tänkte jag skulle visa lite fint julpynt och annat jag köpt på sistone. Så barnsligt förtjust i att julpynta men inte så värst förtjust i tomtar och rött och sånt. Vitt och fräscht och silver och guld och mörkgrönt föredrar jag. Och kanske lite vinrött.

I morgon är det ”Singles day” med en himla massa erbjudanden i många butiker. Och många har börjat redan nu. Hos Nordic nest tex, så kika in redan i kväll och fynda. En ny favoritbutik jag hittat, ofta bra kampanjer och såå mycket fint som jag älskar. Nu 10-70 % rabatt på nästan allt!  Passa på att klicka hem lite julklappar och julpynt kanske?

IMG_7627

Hittade THE Julgransstjärna. Alltså har ni sett en så vacker toppstjärna till granen? Jag letar varje år efter en riktigt fin stjärna men hittar aldrig nån som faller mig helt i smaken, men nu så. Ljuvlig! HÄR finns den. (Billig också).

IMG_7652
IMG_7626

Ett vackert kalenderljus i snyggt mörkgrönt som doftar maaagiskt. HÄR.

IMG_7635

Och ännu ett kalenderljus (jag jobbar ju hemma och flyttar runt i olika rum under dagen så jag avverkar många som sällskap). Ett rejält sådant som man inte bara kan elda en minut om dagen. Maffigt och snyggt, finns HÄR.

IMG_7621
IMG_7623
IMG_7625
IMG_7622

Georg Jensen är en favorit, särskilt i juletider. Så tidlösa snygga saker, särskilt i Bernadotte-kollektionen. Den perfekta presenten, till någon annan eller sig själv. En nyhet är denna söta bricka med tre små skålar, huur fin?? HÄR finns den.

IMG_7620

Och en matchande stor skål. Jag tänker snacks/popcorn eller frukt eller sallad eller ja vad som helst. HÄR.

IMG_7641
IMG_7642

Mer från GJ, sötaste små lyktorna som ger det mysigaste ljus. Så gulliga på juldukningen. Från DENNA serien.

IMG_7643
IMG_7644
IMG_7646

En gullig flasköppnare, HÄR. Söt va? Presenttips! Tung och gedigen, känns lyxig.

IMG_7640
IMG_7637

Och ett gulligt litet änglaspel som man knäpper fast på valfri lykta eller doftljus. Finns HÄR.

IMG_7631
IMG_7632
IMG_7633
IMG_7634
IMG_7655

Sen har jag ju börjat samla på mig lite porslin från Ostindia. Älskar särskilt linjen Floris, såå vackra och fina att äta på (och snyggt att blanda med det övriga i serien). Blir glad varje gång jag ser dem 🙂 HÄR finns hela serien.

IMG_7651

Ska se om vi orkar ta en julfilm till i kväll eller om det blir några avsnitt av The 100 istället.

Ha en fin kväll fina ni!

KRAM

11
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00