ANNONS

Knallblå fredagsdrink

/

Innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

IMG_8195

Hej hej

Alltså vilken pärs dagens promenad var. Inte skönt för fem öre. Inte ens när den var avklarad, haha. En timme ute i storm och småspik, brrr. Har fortfarande ingen känsel i fingrarna. Och nu snöar det ute!!

Snart blir det dagens julfilm. Och en brasa. Dagens film på kanal 8 verkar riktigt lovande, Spotlight under the Mistletoe. (Har man inte tid eller kanal 8 så finns samma utbud på viafree). Den ska jag se!

IMG_8240
IMG_8242

Dagens outfit. Löst sittande blus med smock och puffiga ärmar HÄR,   byxor i fuskskinn (favvo! ä l s k a r dessa och har dem till allt) HÄR, varma boots från klassiska Canada Snow HÄR och jacka i gräddvitt HÄR.

IMG_8202-2
IMG_8203
IMG_8173
IMG_8178
IMG_8215-2
IMG_8222

Fredag i morgon redan! Denna vecka gick galet fort. Så säger jag varje vecka. Inte har vi fått ner julgranen och pyntet från vinden heller men i kväll har Grinchen LOVAT! Så i morn ska jag pynta hela dagen, sen ska jag pynta mig själv lite fredagsfin och laga en god tre-rätters. Alla fick komma med önskemål, ingen önskade samma som nån annan så det blir en himla massa rätter 🙂 Sen kanske det blir ett dopp i spabadet med yllemössor på.

DSC_7918

En fredagsdrink ska det bli också! Gillar ju att prova nya men det får nog bli en repris på förra helgens för den här var jättegod. Hysterisk färg men lite kul (och kul namn):) Söt och syrlig, min favvokombo.

DSC_7934
DSC_7931

Piña Whatthehellada⁠
⁠1 drink5 cl Gin


2 cl Blå Curaçao


2 cl Ananasjuice


2 cl Limejuice


3 cl äggvita

Blanda allt i en shaker och skaka fluffigt. Tillsätt sedan is och skaka den kall. Häll upp i glas och servera med en torkad apelsinskiva eller valfri garnering.

DSC_7906
DSC_7925
DSC_7919

KRAM på er!

(Så många som tyckte det var kul med uppdateringar här inne så jag ska bli lite flitigare på det så ni har att läsa! <3 )

25

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00