ANNONS

Lite godbitar i badrummet

/

Innehåller reklam genom annonslänkar för Nordicfeel

IMG_8831

Hej hej

Inventerar och grejar i badrumsskåpet på morgonkvisten medan barnen gör sig i ordning. Långt i från klar men tar en paus, det får man väl alltid göra när man städar 🙂 Får så mycket frågor om smink och produkter så jag passar på att visa några favoriter. DETTA läppstift får jag alltid så mycket frågor om, det använder jag alltid när jag behöver pigga upp mig med lite färg (Dusky Rose).

IMG_8832

Och DETTA rouge är en favorit, ger så där pigg rosa färg.

IMG_8833

Snart slut på krämer, jag använder DENNA dagtid, DENNA nattetid och båda sjunger på sista versen.

IMG_8835
IMG_8837

Så gör även deon och DETTA är min aaaabsoluta favorit (kampanj nu). DESSA kapslar är förövrigt MAGI! Någon som testat de rosa eller vita? Har ynka 4 kvar och funderar på vilka jag ska köpa nu.. (Och mitt favvo-torrschampo HÄR är slut. Klarar mig inte utan det.)

IMG_8836

Dofter är alltid en tacksam present att ge bort eller få. Dessa två är mina favoriter, DENNA och DENNA. 25 % på de flesta parfymer i dag!

IMG_8834

Glöm inte att kika in HÄR på aktuella kampanjer, massa kul under veckan att fynda med nya kampanjer varje dag,

KRAM

8
52

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00