ANNONS

RIVSTART

/

IMG_9854

Godmorgon måndag!

Här startade dagen med en rivstart kan man säga. Jag vaknade till vid 06.55 och undrade varför inte klockan ringt? Tittade på mobilen och såg att den var stendöd (något barn hade snott min sladd och den jag hittade och satte dit istället fungerade tydligen inte). Tittade på klockan igen och ser att den är inte alls 06.55 den är 07.55!! (Barnen börjar 08.10). Upp som ett spjut, stack in huvudet till barnen och ropade att vi försoooooovit oss och upp for de som om det brann, inom 10 minuter satt alla i bilen, påklädda, linser i ögonen, gympakläder nerpackat, diverse ytterplagg (snö på backen i dag) och mackor i händerna. 08.09 sladdade jag in på Sebbes skola och 08.14 lämnade jag Olivia på hennes. Puh. Hyfsad puls sen dess. 🙂

IMG_9848
IMG_9851

Har slagit in de julklappar som kommit, städat undan på nedervåningen och satt i gång en diskmaskin.

IMG_9855
IMG_9856

Nu ska jag fila på en inköpslista och todo-lista för dagen. Hoppa ur mjukiskläderna och börja beta av den. Skönt med måndag ändå, älskar måndagar!

KRAM

10

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00