ANNONS

Lite tjusig december-inspo till garderoben

/

I annonssamarbete med Ellos

D6975b39 e839 4cb9 8ff1 7242bef8b244.jpg

Hej hej

Ny månad, ny inspo. Kanske den festligaste och glammigaste månaden på hela året, och skitsamma att man inte får gå på stora galafester eller bjuda hem alla man känner, man kan ha det festligt ändå! Vi klär ofta upp oss till helgen och middagar och gör det så festligt och kul det går, även fast vi bara är lilla familjen. Urmysigt ju! Och det kommer ju en tid när vi kan umgås som vanligt igen, det får man inte glömma. Förhoppningsvis snart. Men tillsvidare gör vi det bästa av situationen.

Kikar in med lite godbitar från Ellos nyheter som jag gillar lite extra och piggar upp så här i juletider.

Den söta klänningen med påsydda kringliga broderier HÄR. En julröd långklänning i så fin modell (jag har köpt den svarta tidigare) HÄR. Spetsblusen i rockigt svart HÄR. Rosa topp med puffiga ärmar HÄR. En tunn tunika som är så snyggt till skinnbyxor HÄR. Och en tunn långcardigan jag precis beställt HÄR.

Och HÄR kan ni scrolla bland alla nyheterna! Med min rabattkod 425426 får ni dessutom 33% rabatt på den dyraste varan på ordinarie pris (inklusive externa varumärken) + 5% extra rabatt på alla nedsatta priser. Gäller året ut (t.o.m 31/12).

KRAM

3

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00