ANNONS

Lill-lördag eller unnsdag?

/

Innehåller reklam genom annonslänkar för Hemtex

DSC_9330

Heeeej

Men ååååh vilken härlig start på dagen, solen visade sig  och himlen bjöd på blått! Underbart. Hopp om livet typ! Länge sen jag kände mig så pigg som i dag. Runt 15:30 var det fortfarande LJUST! Man blir ju nästan gråtfärdig 🙂

DSC_9319

Lill-lördag i dag. Eller Unnsdag som jag hörde på radion i morse. Unnar ni er något i dag? Jag gör! Jag har köpt goda ostar från Ostbutiken för en mindre förmögenhet och tänkte mig ett glas rött och kanske dagens lucka i bubbelkalendern och någon mysig julfilm!

DSC_9320
DSC_9324
DSC_9326
DSC_9321
DSC_9322
DSC_9323

Huset är städat och disken undanplockad, ger så skönt lugn i kroppen. Tvättstugan ska vi dock inte titta in i, där pågår tomtens verkstad samtidigt som jag tydligen samlar på tvätt. Ser dock hellre en julfilm än tar tag i det 🙂

DSC_9313

Väldigt sen lunch intages just nu vid datorn men Micke jobbar sent i kväll så det blir sen middag i form av ost & chark sen så det jämnar ut sig. Blev akut sugen på Fried Rice så jag köpte med mig en sån, pad thai och friterad kyckling i sötsur sås. Sååå gott med kinamat ibland!  Räcker till lunch i morgon också för oss båda två, gigantiska lådor. Sebbe knep nästan alla friterade kycklingar till mellis..

DSC_9315
DSC_9316

Fick hem ett paket jag beställt från Hemtex med bl.a julens finaste servetter! 40 % på alla julartiklar HÄR nu! Vad jag beställde mer får jag visa efter jul när klapparna är öppnade 😉

DSC_9333

KRAM

12

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00