ANNONS

Cloudberry Bramble – nyårsdrink

/

Innehåller reklam genom annonslänkar för Ellos och Cervera

DSC_9701

Hej hej

Hur har ni det så här i mellandagarna? Här har vi gått in i en riktigt slapp julbubbla. Vet knappt vilken dag det är eller vad klockan är. Eller när jag tvättade håret senast. Underbart! Men det är ju faktiskt lördag i dag och även om jag inte tröttnat på julmat på långa vägar så blir det annat i dag. Vi startade precis kvällen med varsin lördagsdrink och i slowcookern ligger bakade potatisar sen 8 h och gottar till sig till middagen. Googlade på något juligt/nyårsfestligt när jag hittade denna drink (på Mittkök). Sloe gin hade vårt systembolag inte hemma (och jag aldrig hört talas om) så det beställde jag. Den ger smaken så skippa inte den!

Cloudberry Bramble
1 drink

4 cl sloe gin
2 cl citronjuice (färskpressad)
1 1/2 cl sockerlag
1 1/2 cl hjortronlikör
is

Blanda samman ingredienserna i en shaker och skaka kall med is. Fyll ett glas med is och häll över drinken. Dekorera med björnbär.

DSC_9690
DSC_9692
DSC_9693
DSC_9696
DSC_9705

Jättegod! Ingen starksprit i så den har inte så spritig smak utan mer sötsyrlig med liten twist.

Får ofta frågor om isbitarna. Vi har en ismaskin som gör dem! En av de allra bästa köksprylarna jag nånsin köpt tror jag, används fliiiitigt. Brukar fylla upp en hel låda i frysen så man har. Snabbt går det också. DENNA har vi och är jättenöjda med den.

Många frågor om glasen också, det är DENNA serien och vi har lite olika sorter från den. Mest frågor får jag om DESSA champagneglasen, snyggaste jag vet. På rea nu! Älskar glas, man kan aldrig får för många va? Mvh hon som får köpa nya vitrinskåp stup i kvarten.

Har massa kul att tipsa om så det blir fler inlägg snart. Kika in sen om ni vill!

KRAM

2
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00