ANNONS

Dan efter dan efter.. ja vad är det för dag?

/
IMG_1231

Hej hej!

Det blev inte mycket sett av filmen Soul (Själen på svenska) igår. Sebbe tröttnade direkt (jag tröttnade nog före) och de andra en efter en. Lite för djup och snurrig för en familjefilm tyckte vi och stängde av tillslut.

Men bakade potatisar blev det. De blev superbra i Crockpoten! Jag pickade dem med gaffel gned in med lite olja och salt och slog in dem i folie. La dem i crockpoten 8 h på låg värme och en stund på varmhållning tills vi skulle äta. Hur smidigt!

IMG_1213
IMG_1214
IMG_1215
IMG_1216

Öppnade upp dem med ett kryss i varje och la i en klick Bregott och riven ost och slog in dem igen så det smälter.

IMG_1220
IMG_1221
IMG_1235

Vi serverade dem med skagenröra, creme fraiche, rödlök, gräslök, picklade rödlök, räkor och löjrom. Såå gott!

IMG_1227
IMG_1228
DSC_9718
IMG_1234

Sen såg vi den nya säsongen av Vår tid är nu istället. Ett avsnitt kvar bara så nu väntar jag på att Micke ska vakna så vi kan se det 🙂 Själv har jag redan varit uppe i snart 3 h, hunnit med en lång dusch och plöjer sista avsnitten av Velvet. Älskar denna stunden på dagen när alla sover utom jag. Egentid men ändå är alla hemma, det känns så mysigt<3

KRAM

6

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00