ANNONS

Påfyllning i badrumsskåpet

/

Innehåller reklam genom annonslänkar för Nordicfeel

IMG_0547

Hej hej

Är det inte lustigt att a l l t tar slut samtidigt. Spelar ingen roll vad det är för storlek på förpackningar osv men här tar antingen allt i badrumsskåpet slut samtidigt som ansiktstvätt, ansiktskräm, tandkräm etc. och likadant i sminkväskan, mascara, läppstift, foundation, puder – ofta tar det slut (eller går sönder) samtidigt.

Här tog både nattkräm, dagkräm, favvomasken och deo slut som över en natt.

IMG_0546
IMG_0548

Man ska ju faktiskt byta ansiktskräm och/eller märke ibland sägs det (precis som med schampo). Så förutom mina favoriter från dermalogica (här) och en nyhet (active moist som ni tipsat mig om) så köpte jag min gamla favorit från Exuviance (denna). Och påfyllning av min bästa lermask (denna).

IMG_0552
IMG_0556
IMG_0553

Nu lär jag stå mig ett tag. Är väl sminkväskan som behöver påfyllning snart istället 😉

Tack för alla tips om vitaminer mm ni gav HÄR. Så många bra tips!! Ska köpa på mig det mesta!

KRAM

3

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00