ANNONS

Frossar i magasin hos Readly

/

I annonssamarbete med Readly

IMG_1613

Hej hej! 

Nytt år, ny inspiration! Sitter och scrollar idéer för veckans matsedel. Nu är det tillbaka till rutiner och vardagen här. Och det älskar jag! Tycker alltid det nytt år känns så fräscht och peppande med ett oskrivet år. Ta i tu med rutiner som behöver justeras, lite mer ordning och reda, och efter all god och tung julmat är man sugen på fräscha krispiga rätter. Älskar att bläddra efter inspiration i magasin, alltid gjort. I appen Readly hittar man allt och lite till HÄR, både svenska och internationella magasin i alla möjliga genrer.

IMG_1595
IMG_1617

IMG_1616
IMG_1602

Alla härliga matmagasin fullproppade med recept och annat kul kring mat & dryck, det är favoriterna! Finns ju huuur mycket smarrigt som helst. Men jag läser även skvallertidningar, soliga magasin om Spanien och letar hemma-träningstips också. Det finns något för alla HÄR! I vår tänkte jag ge mig tusan på att få trädgården och rabatterna i full blom, så nu ska jag leta trädgårdsmagasin. Har ni några favoriter och tips kanske? Nybörjare på det 🙂

IMG_1587

Har ett grymt tips åt er, HÄR får ni nämligen testa tjänsten gratis i två månader så passa på! Hela familjen kan göra varsin profil på samma konto. Så smidigt att ha med sig i paddan/mobilen och alltid tillgängligt. Går att spara offline också!

IMG_1661

KRAM

5

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00