ANNONS

Äntligen blodapelsiner och svar på frågor

/

Innehåller reklam genom annonslänkar

DSC_9809

Heeeej! 

Hoppas ni haft en fin helg? Jag håller på och laddar upp lite bilder från min så jag kikar in lite senare med dem. Tog min morgonrunda i morse för att starta dagen med frisk luft och skaka igång kroppen. Verkligen den bästa starten på dagen på alla sätt, rekommenderas varmt om ni kan ta er tiden. En halvtimme är bättre än inget och det har man oftast! I dag blev det dock en riktigt lång runda, gick i nästan 2 1/2 timme! Det gick liksom av bara farten när boken jag lyssnar på är så bra 🙂 (Familjen Bridgerton bok 2 om Anthony Bridgerton – varje bok handlar om varsitt syskon och dennes blivande partner. Tack Åse för tips <3 Så ni som sett serien – ni har sett bok 1 om Daphne och kan börja på nr 2!)

IMG_1778
IMG_1780

Väl hemma fick det bli frukost i sängen. Eller sängen, jag hade faktiskt bäddat 😉 (likabra så inte längtan efter att krypa ner igen blir för stor). Får många frågor om juicepressen och om den är bra och kan ärligt säga att det är den bästa jag nånsin haft eller sett!! (Förutom såna där stora på caféer och matbutiker då ;)). Den är både snygg och bra och tyst! Så man kan pressa hur mycket juice som helst utan att väcka familjen. Lätt att rengöra också och helt enkelt en tiopoängare. Köpte en likadan fast svart till lägenheten i Spanien. HÄR köpte jag.

DSC_9808

Äntligen blodapelsiner som smakar blodapelsin! Dagens blev kanske på gränsen i färg men i helgen drack vi riktigt mörkröda. Pressar några st varje morgon, så gott och nyttigt med c-vitaminer! Får ofta frågor om de små glasen också, och egentligen är det ”champagneglas”. Jag och Åse såg dem dricka Champagne ur såna i förstaklass på ett flyg vi åkte med och beställde avundsjukt egna från taxfreevagnen när den gick förbi 😉 Men jag har dem numera som juiceglas. HÄR finns de till kampanjpris. (Älskar hela serien, uppväxt med dem hemma i alla möjliga storlekar. Klassiker!)

Får så mycket frågor om allt möjligt i bild. Skriver jag ut allt så är inte det bra tycker vissa, men gör jag det inte så får jag så mycket frågor och hinner inte alltid svara på dem alla så jag fortsätter som jag brukar, vill ni inte veta så får ni scrolla 🙂 Ni hade ett gäng frågor på fredagens inlägg. Svarar på dem här så ni inte missar:

Dunkappan och tröjan är från Lindex, tröjan med tofsar HÄR men kappan verkar slut online.

Tilltuggen (de gratinerade tunnbrödsrullarna) hittar ni receptet på HÄR.

Vad vi drack för varmt på ute-awn ser ni i nästa inlägg (kommer sen).

Videkvistarna är köpta på Blomsterlandet om jag inte minns fel. Har även köpt liknande (eller dessa) på Mejk.

Spritz-mixern köpte jag på Ica Maxi (universitetet).

Ljusblommorna hittar ni HÄR.

Bubbellampan har några år på nacken men finns fortfarande kvar i några färger HÄR.

Ismaskinen är DENNA.

Korv & bubbel, bästa ingredienserna? Inte så noga faktiskt. Ta det ni gillar! En simple grillkorv med senap och ketchup smakar fantastiskt med Champagne 🙂 Jag har dock nästan alltid Scans ost- & baconkorv.  Ketchup och senap. Någon röra (räksallad, skagenröra eller gurkmajonnäs). Kall surkål på pga orkar inte värma men är säkert gott varm också. Gärna rostad lök. Det som finns hemma helt enkelt!

Undrar ni nåt mer så fråga på 🙂

Nu ska Olivia och jag göra dagens lektion spanska i appen Duolingo. Vi är lite sura för vi köpte varsin outfit till ugglan men han har aldrig på sig dem? Wtf 🙂 Om nån vet hur man gör så hojta till!

KRAM

7

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00