ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

Sgroppino

/
DSC_9961

Heeej

Åhååå vilken underbar lördag, bästa på länge faktiskt. Och hela kvällen är ju kvar 🙂

Micke och jag har precis smuttat på varsin Scroppino. En av de goooodaste drinkar jag vet. Beställer det ofta som dessert om det finns, det gr det ofta utomlands. (Det är en italiensk dessertdrink!). Men funkar fint som fördrink med, läskande syrlig kall och god.

DSC_9944
DSC_9945
DSC_9949

Sgroppino
2 st

1/2 paket citronsorbet
6 cl vodka
2 cl limoncello
ca 1-2 dl mousserande vin
(ev ett par isbitar)

Lägg två små champagneglas i frysen så de blir riktigt kalla. Se till så ingredienserna är riktigt kalla de med. Mixa samman citronsorbet, vodka och limoncello i en blender. Tillsätt ev ett par isbitar om ni vill ha den riktigt frozen. Häll upp i två glas och toppa med mousserande vin. Rör om och servera genast.

Livsfarligt god 🙂 (sorbet + alkoholfritt bubbel blir en god alkoholfrivariant).

DSC_9952
DSC_9999
DSC_9950
DSC_9954

Vår senaste obsession är dessa kycklingvingar från Max (finns i frysdisken). Lägg av vad goda!! Perfekt som tilltugg med nån het dipp till. Kör dem i fritösen, klara på några minuter.

DSC_9955

Hoppat ur understället, lockat håret och fräschat till mig lite, lördag och allt ju. Dock precis stigit upp ur sängen där jag kollat på Greys Anatomy hela eftermiddagen så jag både ser ut och känner mig smått groggy 🙂 Har en ny klänning som är så himla skön, i tunt tyg så det känns som ingenting att ha på sig, liten volang på axlarna och hög krage så den passar lika bra året om. Och resår i ärmarna så man kan hasa upp dem, det älskar jag. Får lite smått panik på plagg man inte kan dra upp ärmarna på, då föredrar jag 3/4 ärm.

DSC_9973
DSC_0004

HÄR finns denna, finns i två olika färger och nu på kampanjpris 279 kr! Så skön på och fin passform, kap! (ganska rymlig i storleken)

Nu blir det pastakväll och kortspel 🙂

Vad äter ni i kväll?

KRAM

17

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00