ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

Helgfrukost

/

IMG_1886

Hej hej! 

Har ni en fin helg? I går steg vi upp och packade oss varsin rygga med frukost, Emelie Stina och jag. (Mina grannfruar brevid och mittemot) Och sen tog vi en promenad runt Oset och slog oss ner vid vattnet för att fira in helgen med en mimosafrukost!

IMG_1897
IMG_1896
IMG_1900
IMG_1894
IMG_1895
IMG_1901
IMG_1908

Äggmackor, churros med chokladsås, chokladbollar, kaffe med vispgrädde och mimosa – en värdig lördagsfrukost! Och så himla kul hade vi också, länge sen jag skrattade så mycket så tårarna sprutade.

Kom hem och tog en lååång varm dusch och kröp ner i sängen sen. Så himla lyxigt mitt på dagen!

IMG_1928

I dag blev det en egen liten runda på morgonkvisten. Började lyssna på bok 3 om Familjen Bridgerton, den om Benedict. Verkar lovande!

IMG_1930
IMG_1932

Fick så många frågor om ljusen. De är fejk men såå naturtrogna så det är galet! Styrs med fjärrkontroll eller timer, världens smidigaste. HÄR finns de på kampanj. Och de söta ljusstakarna HÄR och HÄR (också på kampanj nu!). Finns i lite högre variant HÄR också, de är jag sugen på att komplettera med, kan va fint ihop va?

Nu ska vi se vad vi ska göra av den här söndagen!

KRAM på er

7

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00