ANNONS

Är det vår snart? Jaaaa!

/

I annonssamarbete med Ellos 

Hej hej

Men hörni, känner ni hur mycket ljusare det redan är? Hur underbart! Det går verkligen mot ljusare tider. Det är det jag gillar mest med januari. Och att jag fyller år på fredag 😉 Tröttnar aldrig på att fylla år. Känner mig fortfarande som ett spralligt barn när jag fyller och hoppas det sitter i hela livet. Den känslan är helt oslagbar. Aldrig aldrig har jag haft åldersnoja utan känner mig bara tacksam för ännu ett år och tycker ärligt att livet bara blir bättre och bättre med åren. Jag lever min dröm, jag är precis där jag vill vara!

Födelsedagen brukar jag alltid fira med att köpa något fint till mig själv från mig själv. Blir alltid uppvaktad av de nära och kära också och så länge jag kan minnas brukar jag ställa till med stor fest och bjuda alla grannar/vänner! I år får det bli lite annorlunda men det blir underbart ändå! Jag fyller ju på en fredag så den sedvanliga aw:n med närmsta grannarna är given. Släkten får pälsa på sig på en utomhusfika som vanligt numera 🙂

Visar lite fräsch vår-inspo från Ellos och tre av dessa plagg har jag faktiskt redan beställt till mig själv. Kan ni gissa vilka?

Vi har en underbar vadlång blommig klänning med volang på axlarna HÄR. Snygg lyxig skjortblus med mönster HÄR. En sval linneskjorta som är en klassiker i vilken garderob som helst HÄR. Ljuvlig syrenlila klänning som viskar vårvindar HÄR (jag har den i rostorange sen tidigare om ni minns?). Mjukisklänning i munk-modell HÄR, vem bor inte i såna plagg nu liksom? Och ett par fejk-skinnbyxor i croppad modell HÄR som passar till prick a l l t !

Jag har som vanligt en rabattkod till er som ger 33% rabatt på den dyraste varan på ordinarie pris (inklusive externa varumärken) + 5% extra rabatt på alla nedsatta priser. Giltig t.o.m 31/1 Hoppas ni hittar något ni gillar! Använd koden: 435401

KRAM

7

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00