ANNONS

Zcooly!

/

I annonssamarbete med @zcooly

DSC_0226

Hej hej

Här hemma förenas nytta med nöje just nu. Barnen har sen länge spelet Zcooly – som inte bara är ett kul spel utan ett lärande spel inom matematik. Jag hänger ju knappt med själv längre när jag ska hjälpa dem med matten så lite extra hjälp som är pedagogiskt utformad är guld värt för oss alla 🙂

DSC_0251

I spelet finns det flera hundra olika övningar anpassade efter barnens ålder (utformade efter läroplanen i varje årskurs och tänkt för barn mellan 5-12 år ungrefär) Ni kan läsa mer om spelet HÄR och prova en månad gratis med koden matplatsen.

DSC_0197
DSC_0201
DSC_0206
DSC_0188

Får dem knappt att slita sig när de håller på med detta. Barnen älskar att sitta med skärmar som så många men man kan ju faktiskt göra vettiga saker där också. Och några minuter i väntan på maten, i bilen osv spenderas gärna på ön i Zcooly. Sebbe är 9 år och älskar detta!! och Olivia som är 13 hittar bra och roliga övningar hon med för de lite äldre. För föräldrarna finns en egen sida där man kan följa barnens resultat. Mycket pedagogiskt och kul utformat spel!

DSC_0192
DSC_0235

IMG_2610

HÄR hittar ni spelet och med min kod matplatsen får ni testa en månad gratis nu!

KRAM

1

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00