ANNONS
Integritet på Tailsweep

Typ det godaste som finns???

/

Hej hej

Vill ni göra något hiiimla gott till fredagsmyset – och det vill man ju? – då ska ni göra dessa lobsterrolls! Alltså MAGISKT goda blir de!! Tror det får bli fredagsmiddagen för oss också.

Tricket är att använda briochebröd och helst en sån hel limpa som man skär i stora breda bitar med ett snitt i att fylla med röran. Och så smörsteker man brödet på snittytorna så de blir frasiga. Ahhh! (Finns tex på Ica, deras egna. Tror även Willys har?)

Hummerröran gör ni så här:

Lobsterrolls
4 port

4 bröd att fylla
ca 1 1/2 dl majonnäs (inte för mycket, det ska bara minda i hop köttet till en tjock röra)
3-4 humrar (frysta går bra)
en skvätt citronsaft
finklippt gräslök (kan hoppas över)
1 stjälk selleri, fint tärnad
cayennepeppar
salt
vitpeppar

Rensa humrarna och skär köttet i mindre bitar. Blanda samman majonnäs, gräslök, selleri, citronsaft, salt & peppar. Blanda ner hummerköttet försiktigt och ställt kallt. Stek på bröden enligt ovan så de får frasig yta och fyll dem sedan med hummerröran. Extra festligt att spara en klo att toppa med men inget måste. Servera som de är eller en lite matigare måltid med pommes och majonnäs till. (Extra extra gott med hemlagad tjock majonnäs). Alltså LYXEN! Denna rätt är svårslagen. Nog top 3 över det godaste jag vet. Om inte top 1? Kommer inte på något godare just nu..

Stack ner dem i varsin tacohållare 😉

Såååå gott! Festligt och smarrigt och perfekt som tv-dinner likväl som romantisk allahjärtans-middag. (Att bara äta en hummer rakt upp och ner är inte så himla kul egentligen, den är ju slut på några sekunder? Mkt roligare och godare att laga nånting av den).

Vad är det absolut godaste ni vet?? Tell me!

KRAM

22

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00