ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

Frukost på kontoret

/
IMG_3581

Hej hej

Huuu så less jag börjar bli på att gå hemma. Ni med?? Jag jobbar ju alltid hemma men i vanliga fall är det ju variation i mina dagar, resor och möten med andra. Och andra nöjen om helgerna och kvällarna än att sitta hemma, då älskar jag att jobba hemma. Nu sitter jag här och kollar in i väggen dygnet runt känns det som. Extra deppigt just nu kanske eftersom timehop-appen påminner om vad jag gjorde för ett år sedan och då var vi i vårt älskade krypin i Torrevieja. Som vi l ä n g t a r  dit! Jag saknar allt som är mitt vanliga liv och min vanliga vardag. Herreguuud så man uppskattar de små sakerna man inte längre kan göra. Kommer man bli helt galen och gå bananas när det lugnat ner sig och vi är vaccinerade??

IMG_3590

En helt vanlig dag i en numera vanlig vardag. Mjukisbyxor, sköna tröjor (ni missar inte DENNA va, ska man ändå ha mjuka kläder ska de vara sköööna. Grymt pris också. ) och frukost vid datorn med Nyhetsmorgon som sällskap.

IMG_3582
IMG_3576

Sötaste äggkopparna! 99 kr för 4 st HÄR, fin gåbort-present i påsk. Om man nu går bort 😉 Skäm bort er själva annars. Finns HÄR också. Och de matchande skålarna i samma serie HÄR.

IMG_3581
IMG_3580

Testade Estrellas nya jordnötssmör. Gott men väldigt tjockt, passar bättre att ätas med sked rakt upp och ner tror jag 🙂 (Eller i bakverk). Föredrar Garant (Willys egna) som är lite rinnande i konsistensen när man ska ha den över  yoghurten.

IMG_3579
IMG_3578

Termomugg, håller värmen längre. Perfekt för mig som dricker kaffe i slowmotion. Brukar få värma på det ett par ggr minst. Finns i flera utföranden HÄR.

IMG_3584

Mycket att komma i kapp i dag så här hittar ni mig i dag. Det blir många blogginlägg framförallt så kika in igen! Skulle gärna bjuda på en EFIT snart (ett foto i timmen) men jag har ju så otroligt tråkiga dagar så jag tror inte ni vill se det ens??! Haha.

KRAM på er!

19

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00