ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

Boring monday

/

IMG_3801

Hej hej

Här har hänt absolut inget kul att berätta om i dag. Ser att våren och solen skiner på många av er, kul för er 🙂 Här är så dimmigt så jag såg knappt till brevlådan. Orkade inte ens ta mig i kragen och ta en promenad. Är så himla väderberoende i humöret.

IMG_3799

Ett under att jag kom ur pyjamasen. Men var tvungen att åka i väg en sväng.

Handlade lite mat på Lidl, barnen älskar deras yoghurt med godis i 🙂 Är det lov så är det.. Det var väl dagens äventyr. Åt uppvärmda pizzarester (som blev grymma i airfryern!) till lunch och började en ny serie. Snowpiercer. Någon som sett den? Den utspelar sig 7 år efter att jorden frusit till is. De sista människorna som finns lever på ett långt tåg som åker jorden runt och aldrig stannar.. Ombord är det uppdelat mellan de rika och fattiga, det sker mord och uppror. Lät så där kanske men trailern såg lovande ut och bra skådisar så jag ger den en chans. Brukar gilla framtidsfilmer.

* Sett första tre avsnitten nu, både hemsk, spännande, snyggt och bra, denna fortsätter jag se!!

IMG_3809

Puffärmströja i härligt material HÄR och de peeeerfekta ”finbyxorna” HÄR. Svårt att fota svart men de är så där tunna i fin kvalitet och fint fall. Riktigt bra köp, dessa kommer ni älska! Finns i både normal eller längre benlängd och många mönster och färger. Jag har 36 R på mina (har 36/38 i byxor och är ca 165 cm) då är de lösa med lite häng på mig så de är rymliga i strl). Matchande kavajer i alla färgerna finns HÄR.

IMG_3810

IMG_3818

Och där sitter två stycken som var hyfsat sams och lekte tillsammans (spelade spel i hop) och det har väl inte hänt sen Hjälmaren brann?

Orkar vi i kväll så blir det lite hemmafix (ska sätta upp DENNA) och laga smash-burgers till middag.

IMG_3827

Ska svänga i hop en egen BigMac dressing nu. Har ni testat det? Så himla gott!

DSC_8921

Dessa ingredienser behöver man!

Big mac dressing
1 dl majonnäs (Hellmanns eller hemgjord)
2 msk finhackad inlagd gurka
1 msk gul senap
1 tsk vitvinsvinäger
1 tsk vitlökspulver
1 tsk lökpulver
1 tsk paprikapulver

Blanda alla ingredienser i en bunke och rör om. Klart! Låt stå och dra en stund så smakerna sätter sig.

DSC_8924

KRAM

20

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00