ANNONS

Candy love

/

Innehåller reklam genom annonslänkar för Nordicfeel

IMG_3194

Hej hej

Lite kärlek i badrumsskåpet kommer här! För först och främst hittade jag den ljuuuvligaste parfymen från Escada till Alla hjärtans dag. En Limited edition så passa på. Älskar Escadas parfymer, tror jag har de flesta, och de jag inte har har mamma eller Olivia. Passar alla åldrar 🙂

HÄR finns denna, Escada Candy Love, nu på 30 % rabatt! (Läs så fina recensioner den fått).

I denna drömvärld börjar äventyret med en beroendeframkallande gourmandnot av knäckäpple för en explosiv glädje som för tankarna till barndomens skrattfyllda besök på nöjesparken. Upptäck nästa attraktion, den utsökta hjärtnoten av centifoliarosor som färgar denna ljuvliga resa med sin skira och feminina doft: som att ta en tur på en blomsterkarusell. Utforskandet av Candy Land fortsätter med en ljuvlig not av vispad vaniljgrädde, ett inslag av sötma som avslutar doften i en mjuk omfamning.

IMG_3197

Beställde även lite godingar som behövde påfyllning.

Bästa concealern, den här ser man ju överallt nu på allt från tiktok till instagram och bloggar men den ÄR verkligen super. Lätt och fluffig och bra utan att bli tjock och kakig. Lite som magi och till superbra pris. HÄR. (finns även en instruktionsfilm)

IMG_3195

Bästa hårsprayen som skyddar och inte bryter av håret men ger massa stadga HÄR. Luktar gott dessutom! Från samma märke en volymgörande rootlift HÄR. Kampanjpriser på allt från REDKEN HÄR nu, så passa på!

KRAM

1

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00