ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

Fredag och sooool

/
IMG_3477

Hej hej!

Åh nu kommer våren! Känner ni det?? Det är strålande sol och tvåsiffriga plusgrader så långt ögat kan se i väderprognosen. Väderberoende som man är så är humöret lika stråååålande i dag. Trots att det blåste i natt så det lät som hustaket flög av och vi knappt sov en blund och sen vaknade i ottan av grannarnas poolbygge som satte i gång. Men inget får mig på dåligt humör en så här strålande fredag 🙂

Ni önskade mer inredning och det älskar ju jag. Här ovan ser ni mina födelsedags-lampor jag fick när jag fyllde av mina föräldrar. Letade ju med ljus och lykta efter något att ersätta julblommorna med och dessa blev såååå himla bra. Stora och maffiga och perfekta i färg. (Bubbles heter de från Hallbergs). Tack <3 

IMG_3548
IMG_3478

Vas från Blomsterlandet, bricka Svenskt Tenn, fejkljus DESSA (går på timer eller fjärrkontroll som finns HÄR, så sjukt smidigt), vitrinskåpen som vi har som tvbänk är DESSA, finns även i vitt nu HÄR . Har även ett smalt högre, DETTA, och försäker övertala Micke att vi behöver DETTA stora också (det gör vi faktiskt, har alldeles för mycket glass och porslin, däremot ingen bra plats att ställa det på). 25 % på dem nu!

IMG_3479

Plockar fram lite fejkblommor i snyggvasen (HÄR). Älskar! Suktar efter en nyhet från samma märke som är den vackraste jag sett. (DENNA) Hur maffig??

IMG_3482

Soffbordet är ett gammalt ikea-bord vi lagt en silestoneskiva på, älskar den blanka ytan och tål allt.

IMG_3541
IMG_3538
IMG_3546
IMG_3536

Soffgruppen får jag många frågor om. Det är DENNA serie. Finns i alla möjliga utföranden, vi har DESSA fåtöljer, DESSA soffor och DENNA pall i färgen silver med mörka ben och deluxestoppning. Mattan är en måttbeställd heltäckningsmatta, så smidigt när man inte hittar mattor i exakt det mått man vill ha.

IMG_3549
IMG_3550

Rosa matstolarna är på kampanj HÄR just nu.

IMG_3554

Fina vasen från Svenskt Tenn, den har jag fått av Sebbe <3 (fast han slapp betala hela själv ;)) Stubbe heter den i färgen brun.

IMG_3553

Och de underbara (snortunga!) Klong-ljusstakarna är DENNA och DENNA. Så himl vackra. Såg dem inne hos en bloggkollega (HoP) och härmade rakt av med DESSA också 🙂 (kampanjpris)

Gardinerna i vardagsrummet är i tyget Djungel från Svenskt Tenn. Taklampan hittar ni HÄR. Undrar ni om något jag glömde nämna får ni fråga.

Tänkte att vi kör en fredagsdrink också. Min favvo! Tyckte jag såg Zara Larsson ge Benjamin en flaska Grön Chartreuse i programmet Benjamins? (som förövrigt var såååå bra, charmigt och gulligt och kul och lättsamt och bara så skönt. Såg ni?) Eller så såg jag i syne men blev iallafall sugen på detta som fredagsdrink 🙂

DSC_0290

Last Word

2 cl gin
2 cl grön Chartreuse
2 cl maraschinolikör
4 cl limejuice
is

Häll ingredienserna i en saker. Skaka med is och sila upp i glas.

DSC_0287
DSC_0292
DSC_0294

Happy Friday på er!

KRAM

15

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00