ANNONS

Lollo & Bernie party!

/

Innehåller reklam genom annonslänkar för Matsmart

Hej hej!

Fler som längtar till värmen och semester nu? Och Lollo & Bernie kanske? Vi har ofta spenderat sportloven på något hotell med Lollo & Bernie, barnen var helt tokig ai dem som små! Älskade allt från minidiscot, klubben, figurerna och hela konceptet. Och happy kids = happy parents. I väntan och längtan på att få åka dit (eller nån annanstans) så kan man ju ordna ett Lollo & Bernie kalas hemma! Just nu kan man nämligen f y n d a alla möjliga prylar i temat HÄR för galet låga priser!!

DSC_9816

Vi ställde till med ett riktigt charterkalas för ett tag sedan. Smällde upp en klassisk Lollo & Bernie buffé till barnen, körde ansiktsmålning och ställde fram en pysselhörna osv medan de klassiska låtarna spelades i högtalarna på hög volym. Succé!

DSC_9818
DSC_9827
DSC_9819

Och nu kan man som sagt fynda allt från deras pysselböcker, spel, gosedjur, kläder till barn och gosedjur, kepsar, flaskor och mycket mer HÄR. Så kul!!

IMG_2698
IMG_2704 (1)
IMG_2696
IMG_2713
IMG_2642 (1)
IMG_2741
IMG_2678

Dessutom kan man ju fynda en massa gott ätbart till buffén och kalaset (och annat), spana in de andra kategorierna HÄR. Hittar alltid en massa kul och billigt där!

KRAM

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00