ANNONS

Kvällslunket

/

Innehåller reklam genom annonslänkar för Nordicfeel

IMG_4192

Hej hej

Har ni haft en fin helg? Njutit av lite vårvärme och sol kanske? Vi har haft en alldeles förträfflig helg och avslut på ett skönt och slappt lov. Lite för slappt kanske, känner mig något försoffad nu. Men vårsolen hänger i så i morgon är det jag som återupptar min morgonrunda, ska njuta av frisk luft varje morgon i veckan. Är såå pepp på MARS. Februari var himla fin och vintrig, nu ser jag fram emot en strålande Mars med vårkänslor.

IMG_4183

Bäddat rent allas sängar precis och snart har alla duschat. Finns det något bättre än att lägga sig nyduschad i nya lakan? Sitter och väntar på Micke som är sist ut, sen blir det något gott och kvällens Farmen. Har tagit med så mycket påslakan till Torrevieja så vi har knappt några kvar här hemma. Kan ni inte vara gulliga och tipsa mig om några riktigt sköna och snygga lakan? Gärna lite så där frasiga och fluffiga.

Länge sen jag sonade på spikmattan. Det går i perioder, förra året tror jag att jag somnade på den typ 365 kvällar i sträck? I år blir det premiär i dag, riktigt längtar.

IMG_4184

Favvoparfymen just nu. Vad har ni för favoriter? Tipsa gärna, så kul att ta del av andras dofter!! Jag varierar mig mest mellan denna och denna just nu.

IMG_4187

Slarvat lite med huden på sistone, då tar jag alltid till DENNA så blir man återfuktad och mjuk igen. Ger verkligen intensivt med fukt! Och några varv med DENNA brun-utan-sol-sprayen för lite fräsch färg 🙂 Bästa bästa.

IMG_4186
IMG_2929
IMG_4185

Och sist men inte minst blev det lite färg på brynen. Snabb uppfräschning så här på söndagskvällen. Som ny!

IMG_4188
IMG_4191
IMG_4893

Nu Farmen, lite gott att äta och tidigt i säng. Sov gott hörni!

KRAM

9

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00