ANNONS

Prova Readly!

/

I annonssamarbete med Readly

IMG_4001

Hej hej! 

Något av det bästa jag vet? Bläddra i magasin. Och allra helst matmagasin. Sen vi skaffade Readly så har jag hur mycket som helst att bläddra igenom och leta inspo. Lägger till notiser för nya nummer så jag inte missar när de kommer!

IMG_3946

Finns hur mycket som helst att välja bland, något för alla. Är ni intresserade av historia, skvaller, mat och dryck, skönhet och hälsa, barntidningar eller kvällstidningar? Allt det finns HÄR! Och mycket mer.

IMG_4023
IMG_4025

Och alltid har man det med sig, jag läser både i paddan och mobilen. Sparar favoriter och hittar nya. HÄR kan ni läsa mer om tjänsten.

Fler som börjar leta påsk-inspo nu kanske? Jag gör!

IMG_4021

Och att bläddra i nya nummer av tjusiga ELLE med en kopp kaffe som sällskap är alltid riktigt härlig avkoppling.

IMG_4031

Just nu får ni testa Readly 6 veckor gratis via erbjudandet HÄR! Missa inte det!

KRAM

1

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00