ANNONS

Krämig paprikakyckling

/
IMG_5592

Hej hej

Hallå vilken underbar vårdag vi hade i går! 13 grader i skuggan, strålande sol, fågelkvitter och riktig värme i solen. Satt ute och jobbade mest hela dan och njöööt! Nya solglasögon HÄR gjorde premiär<3 (Beställde även DENNA top och DESSA byxor, kopierade Isabella Löwngrip rakt av som hade detta på en plåtning nyss och såg smashing ut!)

IMG_5583

Prognosen framåt är ju mulet och regn i typ 10 dar i sträck så det fick vara värt att jag var dyngallergisk hela kvällen och natten sen. Var på så härligt humör och produktiv som få. Varvade solen med köket och lagade 7 rätter tror jag hehe. Nu har vi matlådor att plocka i hop för både frukost, lunch och middag resten av veckan. Gjorde bla en kycklinggratäng som blev helt fantastiskt krämig och god. Åt det till lunch ute i solen med påskmust till, de där små stunderna är lycka!

IMG_5640

Denna måste ni testa. Inga svårigheter och blir superduperkrämig och jättegod. Milda krämiga smaker men med lite sting. Mums! Servera med vad ni vill, pasta, pressad potatis, ris, blomkålsris eller bara en stor god sallad. Passar till allt!

Krämig paprikakyckling
ca 6 port

1 stor grillad kyckling
2 gula lökar
2 paprikor
100 g philadelphiaost
4 dl vispgrädde
2 dl creme friache paprika chili
Salt & peppar

Bena ur kycklingen, skär köttet i mindre bitar och lägg i en ugnsform. Skiva paprika och lök och lägg ovanpå. Koka upp Philadelphia, grädde och creme fraiche i en kastrull. Smaka av med salt & peppar. Häll detta i gratängformen och ställ in i ugnen 25-30 min i 200 C.

IMG_5594
IMG_5595
IMG_5597
IMG_5598
IMG_5601
IMG_5605
IMG_5607
IMG_5608

Längtar redan till lunch i dag! Vad har ni i er lunchlåda?

KRAM

6

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00