ANNONS
Integritet på Tailsweep

Krämig paprikakyckling

/

Hej hej

Hallå vilken underbar vårdag vi hade i går! 13 grader i skuggan, strålande sol, fågelkvitter och riktig värme i solen. Satt ute och jobbade mest hela dan och njöööt! Nya solglasögon HÄR gjorde premiär<3 (Beställde även DENNA top och DESSA byxor, kopierade Isabella Löwngrip rakt av som hade detta på en plåtning nyss och såg smashing ut!)

Prognosen framåt är ju mulet och regn i typ 10 dar i sträck så det fick vara värt att jag var dyngallergisk hela kvällen och natten sen. Var på så härligt humör och produktiv som få. Varvade solen med köket och lagade 7 rätter tror jag hehe. Nu har vi matlådor att plocka i hop för både frukost, lunch och middag resten av veckan. Gjorde bla en kycklinggratäng som blev helt fantastiskt krämig och god. Åt det till lunch ute i solen med påskmust till, de där små stunderna är lycka!

Denna måste ni testa. Inga svårigheter och blir superduperkrämig och jättegod. Milda krämiga smaker men med lite sting. Mums! Servera med vad ni vill, pasta, pressad potatis, ris, blomkålsris eller bara en stor god sallad. Passar till allt!

Krämig paprikakyckling
ca 6 port

1 stor grillad kyckling
2 gula lökar
2 paprikor
100 g philadelphiaost
4 dl vispgrädde
2 dl creme friache paprika chili
Salt & peppar

Bena ur kycklingen, skär köttet i mindre bitar och lägg i en ugnsform. Skiva paprika och lök och lägg ovanpå. Koka upp Philadelphia, grädde och creme fraiche i en kastrull. Smaka av med salt & peppar. Häll detta i gratängformen och ställ in i ugnen 25-30 min i 200 C.

Längtar redan till lunch i dag! Vad har ni i er lunchlåda?

KRAM

6
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00