ANNONS

Nä nu bestämmer jag att det ÄR vår!

/

Innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

IMG_4502

Hej hej

Kikar in med lite våriga vibes för nu äntligen ska det ju vara soligt i flera dar i sträck och om inte annat varmt så det är hopp om våren! Lite segstartad i år tycker ni inte? Eller så är det jag som är ivrig. Sorterade iallafall ut alla stickade tröjor och vinterkläder i helgen och plockade fram vår/sommargarderoben. Har lite fint från Cellbes jag tror ni kommer gilla för det gör jag!

Först ut denna magiskt sköna långklänning i satin (blank) som känns som en Odd Molly klänning om ni vet vad jag menar? Fast i en billigare prisklass. Helt underbar på, en solklar favorit i garderoben! HÄR finns denna (det står att s = 38 på detta märke men där håller jag inte med. En rymlig 36:a kanske, jag köper S och på mig som är 34/36 passar S perfekt). Få kvar så skynda!

IMG_4495
IMG_4507
IMG_4504
IMG_4511
IMG_4527

Och de gulliga sandalerna då? På minner om Hermes-sandaler men i betydligare billigare prisklass hehe. Ljusaste rosa och så himla gulliga. Och sköna! Normala i strl. (Jag har 38/39 på dessa tog jag 38 för sandaler blir ofta för stora annars då mina fötter är platta och långa – varsågod för den värdefulla informationen :)) HÄR finns de (även i svart).

IMG_4472
IMG_4473
IMG_4482
IMG_4475
IMG_4474

I sällskap av otroligt sköna sneakers HÄR som känns som att gå på moln i. Gräddvita i skinn och stretch från Clarks.

IMG_4491

Söt cremefärgad top med prickar som är prick hur vårig och söt som helst HÄR. Obs ha något under 😉

IMG_4490
IMG_4484

Och sen något väldigt användbart, en snygg kimono/sarong att ha vid poolen/stranden/soldäcket/tjanärduvill HÄR. Svårt att fota svart inomhus, ni får kika på produktbilderna.

IMG_4538
IMG_4533
IMG_4531

Vårsugna? Jag är!!

KRAM

4

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00