ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

Tillbaka till vardagen

/

IMG_5775

Hej hej

En sista härlig slapp dag hemma med barnen så jag tog ledigt. Sov i 9 h, strök runt i morgonrock fram till eftermiddagen, drack x antal koppar kaffe i sängen, såg senaste avsnittet Gifta vid första ögonkastet och hade ca 200 steg på stegräknaren vid lunch. Haha. Rekord? Ljuvligt!

IMG_5797
IMG_5802

IMG_5781
IMG_5771
IMG_5770-2
IMG_5780
IMG_5769

Favvokoppen. En ”termomugg” som håller värmen längre och inte blir varm att hålla i. (DENNA, nu på kampanjpris med 38 % rabatt). Dyr men pris-per-användning blir väldigt lågt, dricker ur den varje dag, flera koppar. Så den är nog ändå min billigaste mugg 🙂 Min Fitbit är DENNA, använder den mest till att se mina steg och sömn (det ser man i appen) men även som klocka och för sms-notiser. Mitt armband sjunger dock på sista versen så tänkte unna mig något nytt. (Finns massor på alla möjliga sidor billigt).

IMG_5784
IMG_5785

Beställde hem mat så jag hoppade i mjukiskläderna lagom till leveransen kom, städade kylen och plockade upp. Förberedde middagen med hjälp av Olivia och la en ansiktsmask och en till. (DENNA och DENNA, två favoriter).

IMG_5804
IMG_5806
IMG_5807
IMG_5808

Potatisbullar har jag inte ätit sen jag var student tror jag? Barnen fick testa till lunch. Och gillade! Fick många läsartips om att dessa pommes ska göra sig bra i airfryern, hoppas!

IMG_5776-2

Funderade på att plocka undan min ytterst sparsamma samling påskpynt men bestämde att det var påsk i dag med. Den ryker i morgon.

IMG_5782
IMG_5787
IMG_5789

Älskar att det är ljust så länge nu. Stor skillnad! Inte lätt att få barnen i säng. Eller sig själv. (Vitrinskåpen undrar ni ofta över, det höga finns HÄR och de låga jag har under två är DESSA). Hade en diskussion på instagram om huruvida man ska måla trappen eller inte. Funderat på vit fram och tillbaka i några år men fick nog 100 rungande neeeeeej i DM-korgen från läsare som målat och ångrat sig. Samlar visst smuts och blir sliten. Vår i ek får nog förbli som den är.

Har lite jobb som inte kan vänta så nu får min lediga dag vara över. Och i morgon är det tillbaka till vardagen här med besked. Slut på ledighet och lata dagar men vilken supermysig påsk det varit. Hoppas er varit detsamma <3 Ska bara försöka få barnen att somna också, som vanligt har vi hunnit vända på dygnet.

Trevlig kväll!

KRAM

14

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00