ANNONS

Bubbel vid vattnet

/
IMG_6212

Hej hej

Då var det vinter igen. Ameeeen hallååå?? Vaknade upp till ett tjockt snötäcke och slask. Kanske inte mitt favoritväder, kanske inte i april åtminstone. Kanske aldrig faktiskt. Man vill ju bara dra täcket över sig, blä. I dag känns som en riktig måndag. Måndagarnas måndag. På dåligt humör och gnällig.

IMG_6188
IMG_6190

Desto mysigare i helgen. I lördags tog jag och grannfruarna Emelie och Stina en promenad till Oset och mötte upp vår fd granne Sofia på vägen. Slog oss ner i solen vid vattnet och packade upp medhavd brunch och musik och bubbel, och där satt vi sen i 4 timmar och blandade mimosas, pratade och skrattade och njöt av solen och vännerna! Så himla glad att vi har detta härliga naturreservat alldeles runt hörnet. Och ännu gladare för fina vänner <3

IMG_6209
IMG_6206
IMG_6220

Jag packade med mig en räkmacka och favorityoghurten (krämig grekisk yoghurt med russin, vindruvor, banan och en rejäl klick rinnande jordnötssmör toppat med lite granola – så himmelskt gott!)

IMG_6191

Stina hade bakat blåbärspajer och packat med glass (!).

IMG_6235
IMG_6240
IMG_6244
IMG_6247

Nej nu råkade jag slänga en blick ut genom fönstret spå snön igen och   humöret åkte ner i tårna. Vet inte riktigt vad jag ska göra för att vända detta. Kanske sätta på hög musik och ta en power hour och tänka på annat och ingenting och för en timma och få lite städat/plockat istället. Tror jag gör så, brukar bli på bra humör av att ha det fint hemma. 🙂

Hoppas ni är mer uppåt än jag i dag 🙂

KRAM på er!

13

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00