ANNONS
Integritet på Tailsweep

Goodmorning sunshine

/

Hej hej lillördag, hej hej solen!

Ja men det var ju konstigt hur bra humör man blev på plötsligt bara solen skiner 🙂 sa ju det! Att man ska vara så väderberoende. Jaja nu ska här njutas av sol och bra humör i flera dar hoppas jag! PMS så jag kan inte lova något, minsta ösregn kommer få förödande konsekvenser hehe.

Varma mackor, huuur gott? Sånt man skulle kunna leva på utan att tröttna. Detta är min favorit en fyllning på ost, ketchup, lök och oregano. Låter knäppt men tro mig det är sjukt gott!!

Varma Gumaeliusmackor
1 st

2 st rostbröd
smör att smöra utsidorna med
ca 1 1/2 dl riven gräddost
1 msk finhackad gul lök
1/2 tsk oregano
salt & peppar
ca 1-2 msk ketchup, lagom så det blir en kletig ljusrosa röra

Smöra utsidorna av bröden. Blanda samman resten till en röra och bred ut på den ena osmörade brödskivan. Lägg samman med den andra och lägg dubbelmackan i smörgåsgrillen tills den fått fin färg och fyllningen smält. Lovar att det är jättegott!

Har ni tips npc fler otippade eller bara sjukt goda fyllningar?? Någon tipsade om kaviar och det testade jag, också himla gott även om det lät galet!

Varma kaviarmackor
1 st

2 formbröd
smör
finskuren purjolök
kalles kaviar
gräddost

Smöra yttersidorna av bröden och bred ett ganska rejält lager kaviar på ena insidan. Lägg på finstrimlad purjolök och toppa med riven gräddost eller Gouda  (eller någon annan ost med goda smältegenskaper).

Lägg på den andra skivan bröd och lägg mackan i smörgåsgrillen tills den fått gyllene färg och osten smält. Låt svalna något och dela mackan på mitten.

HIT ME med alla era godaste makor!! Galna som vanliga 🙂

KRAM

38
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00