ANNONS

FREEEEEEEEEEEEEEDAGSFEELINGS!

/
DSC_6059

Heeeeeeej!

Vet ni vad den här bloggerskan är i dag? På allra bästa peppigaste fredagshumöret kan jag lova!!! Varit så less/uttråkad/oinspirerad på sistone men i dag vaknade jag med humöret på topp! Hade planerat fredagsmenyn i förväg och handlade allt igår. Även helgbuketten.  Färska blommor – pioooooner – hur underbart?? Längtar tills mina blommar.

DSC_6061
DSC_6065
DSC_6075

Har ni sett så vackra pioner?? Att det kan växa så vackra saker i naturen allts, wow!! Olivia hade namnsdag så det blev lite gottis till henne också om ni undrar över grattis-struten. Vilka härliga färger, man kan inte annat än bli glad av detta! Köpta nere på blomsterbutiken i Tybble som bara är BÄST.

DSC_6081

Köpte glassnyheter också, det ska ju vara sol hela helgen! Magnum Gold Caramel Billionaire har jag hört sååå mycket gott om så den måste ju testas. Och Solero älskar jag. Har ni testat??

DSC_6067
DSC_6068

Och sen har ju Hemglass kommit med en ny glassbåt med smak av viol och saltlaktist. Och om det undgått någon så ääääälskar jag viol. Och glassbilen kom hit i går kväll – men var var jag?? Inte hemma iallafall! Gaaaaah. Men plötsligt skickade min granne Emma hit en båt så jag fick smaka. Såå god!! Inte så god som originalet, det är forts min favorit 🙂 men på god andraplats över båtar.

DSC_6121
DSC_6124

Har stått i köket sen jag vaknade i morse och förberett inför kvällens meny (ni kan se den på mina stories men jag återkommer såklart med den här sen). Bakat en knäckig flarntårta med daimgrädde, blandat kvällens fredagsdrink..

DSC_6136
DSC_6154
DSC_6129
DSC_6127

.. gjort en pesto (på cashewnötter, vågar fortfarande inte äta pinjenötter sen jag drabbades av ”pinemouth” förra sommaren) som ska vara i kvällens huvudrätt. Vispad en bryntsmörcreme till krabb-canapéerna, panerat babybel som ska friteras (typ mozzarellasticks?) som tilltugg till drinken.

IMG_6390
IMG_6392

Förberett barnens förrätt som blir ostnachostallrikar och förberett Mickes och min som blir beef tataki och ligger i marinad nu. Aldrig gjort och aldrig ätit så det blir spännande 🙂 Hackade upp resten av oxfilén till en råbiff och större bitar till en oxfilépasta att ha en annan dag.

IMG_6376
IMG_6379
IMG_6381
IMG_6407
IMG_6404
IMG_6402
IMG_6393

Dukat lilla bordet. Micke får barn-pinnar att äta med, han är usel på pinnar haha.

IMG_6419
IMG_6421

Nu ska vi sätta oss ute i solen och ta en lunchpaus, sen ska jag se om jag kan övertala de andra att ta ett dopp i spabadet. Så himla fint väder men tydligen lite blåsigt. Sen ska jag piffa till mig fredagsstyle och fortsätta med matbestyren. Hörs lite senare hoppas jag om tiden räcker till. Så ljuvligt med fredag, sol och god mat. Kan ju inte bli bättre??

Stor fredagskram på er!!!

19

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00