ANNONS

Lunch i solen

/
IMG_6648

Godmorgon!

Hoppas ni har en fin helg. Vaknat upp till ännu en dag med strålande sol. Sol = inget vi hade planerat att göra här hemma har blivit gjort haha. Men det kan man göra en regnig dag. I dag blir det dock lite trädgårdsfix tror jag, det kan man inte göra en regnig dag. Sugen på att grilla nåt också. Har ni grillat i helgen? Vad?

IMG_6658

I går åkte vi upp på stan för att fira vädret med en utelunch i solen. Rustade med munskydd tog vi bussen upp. Tror det var ett år sedan? Hade lyckats glömma bort var man hoppade av och hamnade på andra sidan stan.. Blev verkligen ett äventyr 🙂

IMG_6586
IMG_6588-2

På Ölhallen var det både lagom med folk, ett bord ledigt på hörnet i lä och barnmeny så där slog vi oss ner. Micke beställde schnitzel, jag fish & chips, Olivia smashed burger och Sebbe korv & pommes.

IMG_6631
IMG_6634
IMG_6636
IMG_6637
IMG_6640

Hamburgaren fick pluspoäng och försvann i ett nafs, korven gick däremot inte hem, lite väl kryddig och fylld med massa saker som inte var så barnvänligt i detta kräsna gäng, men jag tyckte den var svingod och bytte en bit fisk mot den så alla var nöjda och glada ändå 🙂 Och Sebbes kladdkaka fick desto bättre betyg. och att sitta ute i solen med ett glas iskallt vitt och njuta fick massor med pluspoäng!!

IMG_6591-2
IMG_6589

Och plötsligt kom pappa förbi med världens gladaste Bailey som blev helt till sig 🙂

IMG_6603
IMG_6608
IMG_6614
IMG_6617
IMG_6624

Olivia köpte lite nytt till sitt rum på H&M Home. Hon har så mysigt där inne, fixar och donar. Ska visa när det är klart! Jag köpte två kuddfodral till Spanien och favoritlakritsen med banansmak. My gooood så god den är. Och en klänning i smaskig färg, DENNA! Hur läcker till lite solbränna i sommar? Ännu finare live, får visa sen. Var på jakt efter DENNA också men fann den inte i butik så jag får beställa. Älskar klänningar, äntligen kommer klänningsäsongen!

IMG_6656
IMG_6663
IMG_6669
IMG_6670
IMG_6672

Sen kilade vi förbi Chilango på en drink och sa hej innan vi åkte hem och njöt av värmen på framsidan. Min favoritplats, alltid lugnt och skönt där. På baksidan är det mer tjo och tjim kan man säga 😉

IMG_6674

Tröja HÄR.

Har precis kollat på Greys Anatomy och gråtit så ögonen snart ploppar ut och huvudet dunkar och dånar. Usch så sorgligt avsnitt, men så bra denna serie fortfarande är efter 17 (!) säsonger!

Nu verkar de flesta ha vaknat här. Tror jag ska göra mig lite frukost och äta den ute. Årets första.

Önskar er en fin dag!!

KRAM

14

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00