ANNONS
Integritet på Tailsweep

Absolut Hunk & friterad Babybel

/

Hej hej

Flyttat ut kontoret i dag och jobbar i solen. Man får passa på när man kan! Fullkomligt ljuvligt ute i dag, det blåser för en gångs skull inte och är redan shorts-varmt här där det är lä. Måste nog kila in och leta upp solkrämen, mina ben bländar mig själv.

Ni ska ju självklart få recepten från fredagens meny. Först ut var en fördrink och tilltugg och de kommer här.

Fick ett läsartips om drinken Absolut Hunk från Sex and the city. Lite kul ju! Och god var den. Endel recept verkar ha mer ananasjuice i men jag använde receptet från Absoluts hemsida som jag antar är originalet.

Abolut Hunk
1 drink

is
45 ml Absolut Vanilj
20 ml lime
10 ml sockerlag
10 ml ananasjuice

Blanda alla ingredienserna i en shaker och skaka riktigt kall. Häll upp i ett cocktailglas och servera genast.

Till denna lite sötsyrliga drink gjorde jag friterad Babybel! Såå himla mumsiga, dessa kommer jag göra massvis med gånger. Blir som milda gosiga mozzarellasticks i smaken. Smaksätt gärna pankon för variation med tex örter eller chiliflakes.

Friterade Babybel

1 nät Babybel
1/2 dl mjöl
1 uppvispat ägg
1 1/2 dl panko

ta bort vaxet från ostarna och panera dem först i mjöl, sedan ägg och tillsist panko. Fritera dem sedan i 180 C till de är gyllene och servera dem genast. Antingen som de är eller med en marmelad eller god dippsås till (tex sourcream  eller green garlic från Max). Tadaaa. Sååå himla goda! Lova att ni testar dem.

KRAM

20

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00