ANNONS

Grillat och middag utomhus

/
IMG_7242

Hej hej

Åh vilken dag det var här i går. Som en försmak av sommaren! Bästa tiden framför fötterna, man blir ju glad bara av tanken! (Mindre glad av att det ska snöa i morgon, hur är det ens möjligt??). Vi passade på att grilla till middag i går, det blev lite av varje.

IMG_7230
IMG_7231
IMG_7233

Barnen fick miniburgare och föredrog att äta inne medan Micke och jag tog våra tallrikar och satte oss uppe på takterassen där det är sol tills solen går ner i princip. Sebbe kom förbi och skulle ha hjälp med att öppna potatisen snyggt och sa när han gick: Ha en mysig liten dejt här uppe! Haha. <3

IMG_7235

Grillade färdigkryddade gigantiska karréskivor, bakade potatisar, såser, grillad ananas och champinjoner som jag fylld med vitlöksost och rullade in i bacon. Lät dem gå i ugnen en stund innan så det bara var att fräsa på dem på grillen för lite grillsmak.

IMG_7224
IMG_7225
IMG_7229

Gjorde sååå gott vitlöksbröd också. Använde sånt färdigt fryst vitlöksbröd som jag tinade och stack i ost mellan skivorna, slog in i folie och la på grillen till det blev frasigt och osten och smöret smält. Såå gott. Testa det!! Det tog slut innan jag hann fota det 🙂

IMG_7227

Har ni några tips på goda tillbehör till grillat som ni brukar göra?? Tipsa gärna så blir jag jätteglad! Här eller maila mig (victoria@matplatsen.net). Tack på förhand!

KRAM

15

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00