ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

Pollenallergiker?

/
IMG_7206

Hej hej

Kommer upp med nöd och näppe upp om mornarna just nu, snoozar och snoozar. Har tre olika larm på som jag snoozar om och om igen. Zzzzz. Allergin kanske? Tack o lov känner jag knappt av den just nu (annat än att jag är trött då) Fick drösvis med läsartips om DENNA spray så lägg den på minnet! Skulle ta bort både kliande ögon och snorig/nysande näsa och vara den bästa bästa och som genom magi gjorde den det!! Sen jag började ta den så har det inte kliat alls och knappt en nysning. Halleluja!! (säljs receptfritt på närmsta apotek eller på nätet). Många av er som köpte den när jag tipsade på instagram tidigare och skrivit om hur nöjda ni är även denna, så kul!! Och jag får x-antal frågor om vilken det var på DM dagligen så nu svarar jag här så alla ser 🙂 Verkligen hemskt jobbigt att gå runt och vara allergisk. Hjälp finns!Många tipsade även att ta dem med DESSA tabletter (innan åt jag aerius) så jag testade dem samtidigt så kombinationen kanske bidragit också.

Sjukt nöjd iallafall, länge sen jag kunde njuta av våren som i år! (Sprayen är lite dyrare men många tipsade om att man kan be om den på recept så blir det billigare, och tabletterna var himla billiga!)

IMG_7210

Precis varit ute på en runda, måste sätta vanan igen. Lyssnar på fam Bridgerton (är på boken om Collin), det går så mycket enklare med något fängslande i öronen eller bra musik. Beror på humör.Tagit ett par promenader i nya skora nu, inget skoskav och så fiffigt med resårkanten runt foten = inget smågrus in i skorna! Så nöjd med dem! (Det var alltså DESSA om ni missade, finns även i svart). Många frågade om tightsen också, syns de ens undrar jag haha? Men de är faktiskt grymma så värt att tipsa om, det är DETTA märket. Många influencers går runt i dem som heldagsoutfit med någon av de korta topparna till ser jag men det är inte riktigt jag. Förutom när jag inte orkar byta om efter rundan och sitter i träningskläderna hela dan pga lathet, det är mer jag 🙂

IMG_7212

Kan varmt rekommendera DESSA ribbade som jag har. (Har några fler varianter och toppar, kan visa vid tillfälle). Lagom hög, bred skön linning på dessa, älskar det! Avskyr smala hårda linningar som sitter åt och skär in (avskyr strumpbyxor apropå det! är det nån som råkar ha nåt tips på tunna strumpbyxor med bred skön linning så tipsa gärna!!).

IMG_7222

Tror min kamera börjar ge upp. Varannan bild tappar fokus eller blir suddig och diverse strul. Men det ska jag inte tråka ut er med nu för ska jag hoppa ur träningskläderna och åka och handla lite saker på dagens ingredienslista jag saknar.

Gräsänka i kväll och sett alla avsnitt av Greys säsong 17 som finns ute (ser på Disney+) så vaaad ska jag se nu?? Har ni nåt tjejigt mysigt tips på serie?

KRAM

28

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00