ANNONS
Integritet på Tailsweep

Plocktorsdag

/
DSC_6681

Hej hej

Alltså VAD hände? Vaknade upp till snö?? Och sen har det fortsatt att snöa från alla håll och kanter och blåser halv storm. Vidrigt väder, ser inget mysigt med snö i slutet av april hur mycket stearinljus man än kan tända, är färdig med vinter för i år. Men det är ju inte mycket att göra åt 🙂

DSC_6704

Ser fram emot vinprovning i kväll! Och inte behöver jag lämna huset heller, för det är ett digitalt event. Hur kul?? Så svältfödd på event och bara synen av kollegor och andra så det ska bli otroligt trevligt. Vinerna står på kylning och plockbricka är beställd. Lägligt nog eftersom vi nästan alltid har plocktorsdag på torsdagar 🙂

DSC_6683

Förra veckan blev det dock plocklördag med rester från fredagen och det som fanns i kylen. Har nästan alltid en välfylld ostlåda och en och annan chark på lager.

DSC_6689

Lite beef tataki blev över (recept HÄR). Kanapéer med kungskrabba och bryntsmörcreme som inte hanns med dagen innan. Och lite frukt, kex, ost och chark. Alltid gott!

DSC_6700
DSC_6699
DSC_6685
DSC_6687

Och en liten löjrompizza på färdig pizzadeg. nBara att bre på ett lager creme fraiche och strö över västerbottenost och grädda tills den fått fin färg. Toppa med löjrom, smetana (eller creme fraiche) och rödlök. Och dill om ni har. Så gott!

DSC_6705

Ska fila på en trerätters till i morgon nu, så himla skönt att ha matplaneringen klar. Ska skriva ner receptet på pastan vi åt i helgen, den tycker jag ni ska göra!!

KRAM

4
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00