ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

En ny dag

/
IMG_7368

Hej hej

Klev inte upp förrän 13 i dag! Sovit som en kratta de senaste nätterna (mensvärk), vaknade 5 i morse efter typ några minuters sömn kändes det som och var klarvaken men när några tabletter kickat in så lyckades jag faktiskt somna om (!!) och vaknade 10.30. Det räddade min dag. Fick ett glas colasaft med is serverat i sängen och låg kvar där och kikade på förra veckans Lets Dance och grät i två timmar i princip. Vilket underbart avsnitt, vilka fina hyllningar och vad duktiga alla är!! Men sen hoppade jag upp med nya krafter, städat undan i köket och ska strax ta en dusch och snygga till mig och mitt gråtansikte medan Micke är på tippen 🙂 Vi tänkte nog åka och äta glass på nya (?) Glasstemplet vid Sommarro trots vädret sen.

IMG_7357

Hade en fin fredag. Micke var ledig så vi tänkte åka på nån liten utflykt och luncha någonstans men kom aldrig så långt, hamnade på Marieberg och tog en hamburgare på Bastard Burgers. Bara det att man fick bara sitta 1 pers/bord så det var inte mycket till dejt 🙂

IMG_7356

Hamburgaren var dock magisk även om den inte direkt var så snygg som på menyn, men är hamburgare nånsin det? Jag tog månadens burgare ”Hetast i Burträsk” med hjortron-hotsauce, creamcheese med jalapeño och västerbottensost, tryffel- och pepparkaramelliserad lök, picklad gurka och dubbel cheddar. Ni höööör ju???

IMG_7371

Smet in på Hemtex för att köpa gardiner och hittade de p e r f e k t a, tjocka, styva, lyxiga, vävda, mönstrade i exakt de färger vi har i sovrummet, kunde liksom inte ha blivit mer rätt. Finns matchande prydnadskudde HÄR ser jag. Blir det för mycket att ha ett par såna på sängen tro??

IMG_7389

Dessutom hittade jag världens sötaste solhatt (DENNA) som ropade mitt namn och Micke som fått för sig att inreda köket hittade ett snyggt ställ att ha diskborste/städspray/diskmedel på. (DETTA och med DENNA burk att ställa diskborsten i) som matchar hans hängande hylla 🙂

IMG_7381
IMG_7383
IMG_7452
IMG_7453

Mycket nöjd blev han 🙂

IMG_7374

Jag med 🙂 Ångrar dock att jag inte köpte DENNA strandväskan också, har ni sett en så fin??? (blusen är DENNA, så söt).

Jag köpte på mig ett par av världens bästa städspray (DENNA). Det spelar ingen roll hur många varianter jag köper i mataffären etc, ingen är lika bra som denna. Den doftar gott, är snygg, tar bort all smuts och lämnar blanka ytor efter sig. Tips! 

IMG_7376
IMG_7375
IMG_7451

Fina fejkblommor kan jag aldrig motstå. Fanns bara två kvar men jag stack ner dem i buketten jag hade framme, blev så fint till de rosa stolarna vi har i matsalen. (DESSA). Sen handlade vi kvällens mat och åkte hem innan det blev för mycket folk.

IMG_7361
IMG_7359

Ett av mina favoritläppstift kom i brevlådan. Det är DENNA färg. (Men tror de satt fel produktbild?? Ser ju orange ut?) Ljuvlig konsistens med pepparmyntsolja i. Och underbar färg, har detta med ett litet ljusare läppstift över oftast.

IMG_7379

Var in till Rusta också för att köpa ett parasoll – som såklart var slut i hela Örebro – och kom ut med två snabbtorkandelättviktsstrandhanddukar (heter säkert nåt annat som jag inte kommer på nu, haha) och tofflor till Olivia och mig. Tror de kostar runt 50 kr och är såå sköna, hade rosa förra året och i år kom de i gräddvitt. Tips!

IMG_7378
IMG_7390
IMG_7391
IMG_7394

Ingen helg utan påfyllning av praliner. Och lördagsgodis. Ingen annan här är speciellt intresserad av smågodis så det blev en påse bara till mig. Den klarade sig dock inte till lördagen.. 🙂

IMG_7395
IMG_7396

Choklad däremot älskas av alla så det blev daim och de galet goda salta kinapuffarna!! Har ni testat?

Sen blev det middagsfix men det får nog ett eget inlägg, ni har nog knappt orkat läsa hit 🙂 Nu ska vi äta ost & baconkorv och åka i väg till glassstället innan det blir för sent.

Hoppas ni hade en fin fredag!

KRAM på er <3

15

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00