ANNONS

Hey Bae!

/
IMG_1670

Hej hej

Lillördag i dag! Har ni planerat nåt särskilt gott? Jag var sjukt sugen på lobsterroolls med pommes och styrde morgonrundan förbi Ica maxi men hittade varken fryst hummer (färsk är lite för dyrt för att göra rolls av tycker jag) eller briochelimpa (köpte däremot ett par fladdriga byxor och en saftkanna?). Tog vägen förbi Willys också men ingen tur där heller så jag surade och köpte en tub hamburgerdressing och tänkte att det får bli en plain pommestallrik med dressing att dippa i! Får se om jag håller fast vid det i kväll men det är ju faktiskt galet gott i sin enkelhet 🙂 (onsdagar = middag själv framför tv:n ni vet..)

Såg reklam om denna för ett tag sedan och var tvungen att beställa en flaska. Färdigblandad Pineapple Daiquiri. Älskar både daiquiris och ananassmak.

IMG_1672

Fyll glas med is och häll upp. Klart.

IMG_1774
IMG_1776

Jättegod och säkert ännu godare en riktigt het sommardag! Mixar man den med is så blir det en slush, mmhm!.

Sitter och klurar på nån spännande fredagsdrink att prova denna vecka. Har ni några goda tips? Ni brukar ha så mycket skoj på lager! Tack på förhand!

Ett annat tips, en miniserie. Vi började se Kate Winslet (älskar!) nya serie på HBO, Mare of Easttown. Än finns bara 2 avsnitt ute, tror det kommer nya på söndagar? Men den var jättebra. Så där deppig och grå som bra kriminalare ofta är 🙂 Älskar såna. Satt som två ljus genom avsnitten (annars brukar vi alltid fibbla med mobilen eller somna eller jag vet inte vad när vi tittar på nåt) och det sista slutade ju såå spännande så nu måste vi se klart detta.

Meeen, då behöver jag en ny serie att se själv i kväll. Som vanligt. Avverkar serie efter serie. Har ett par jag ser (tex Greys och The Snowpiercer) som jag är i kapp på och ser ett avsnitt i veckan när det släpps men vill ha nån att plöja. Nån sån där riktigt ruggit b r a som man längtar efter att få tid att sätta sig med. Har ni några tips på såna??

KRAM

84

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00