ANNONS

Nybäddat och klänningstips

/

Innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

IMG_7637

Hej hej

Många bra tips på serier i inlägget nedan, ska sätta mig och kolla upp trailern på dem allihopa och göra en lista över några att se 🙂 Annars sitter man där och vet inte vad man ska börja med, startsträckan för att börja en ny serie brukar va lång om ingen säger SEEEEE DEEEEEN om nån viss serie. Håller ni inte med?

IMG_7640
IMG_7646
IMG_7648

Jag bjuder på lite klädtips sålänge. Beställde hem två klänningar som var så himla sköna så de tål att tipsa om. DENNA i beige/vitt leo är i så himla skön kvalité med skönt fall, den kommer bli en riktig sommarfavorit! Lite mer klädd sådär i skjortmodell men sval och luftig. Finns ifrån strl 32-54!

IMG_7630

DENNA ljusgula prickiga har jag tipsat om tidigare, finns HÄR. Och matchande blus HÄR.

IMG_7634

Och på fötterna DESSA sandaler. Beställde dem ju i rosa tidigare om ni minns och de är så himla fina och användbara så det fick bli ett par svarta också 🙂

IMG_7649

Sen var ni så många som tipsade om att linnelakan skulle vara det sköönaste att sova i nu när det blir sommar och det hittade jag HÄR. Med hål uppe i hörnen så man kan fiska tag i täcket, viktigt tycker många 😉 Vad tycker ni?

Har precis bäddat rent i sängen så i kväll hoppas jag sova som en prinsessa! (Till de stora kuddarna beställde jag DESSA grå örngott, tips om ni också använder stora/långa kuddar).

IMG_7767
IMG_7763
IMG_7759

Bästa som finns att krypa ner i renbäddad säng. Tyvärr det omysigaste som finns att tvätta och bädda nytt, för att inte tala om när man rivit ut alla lakan och tänkt bädda nytt sen, men inser när man ska lägga sig att man glömt det. Gaaaaah. Hänt några gånger om man säger så 🙂

KRAM

9

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00