ANNONS
Integritet på Tailsweep

Inlägget innehåller annonslänkar

Digital vinprovning

/

Hej hej

Förra torsdagen var vi med på en digital vinprovning. Så himla kul och så smidigt, hoppas det blir mer sånt framöver även när vi återgår till en normal tillvaro. De flesta event brukar vara i storstäderna så det är sällan jag har möjlighet att åka mitt i veckan på sådant. Så här kan ju alla vara med från sitt håll. Inte riktigt samma sak såklart men ett trevligt alternativ. Rustade med viner på kylning och plockmat från Fratelli slog vi oss ner framför zoom på datorn.

Tycker det är såå intressant med viner och dess historia, hur de framställs, miljön och allt runt ikring. Saknar att besöka vingårdar, det är något av det bästa vi vet! Det ska finnas många vingårdar att besöka kring Torrevieja så är det någon som har ett sånt tips så hör gärna av er! I sommar hoppas jag verkligen vi kan besöka någon.

Fick så många frågor om toppen på instagram när jag visade, det är DENNA. En riktig Victoria-top 🙂

Torsdag igen, veckan gick såå snabbt? Sitter och väntar på bilen som är inne på service just nu och sen ska jag ta en sväng förbi ostbutiken och bunkra lite gott inför kvällen. Knappt nåt batteri i mobilen (satt den snett i laddaren i natt?) så jag känner mig lite stressad och handikappad då jag inte är hemma på flera timmar än. Klarar man sig utan? Hur ska jag kunna parkera? Hur ska nån kunna nå mig i dag? Haha. Glömt hur livet var utan mobil. Men måste nog stänga ner allt nu så de åtminstone kan nå mig och meddela när bilen är klar.

KRAM på er!

9
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00