ANNONS

Sköna Maj, välkommen

/
IMG_7945

Hej hej!

Ny vecka, ny månad! Första riktiga vår/sommarmånaden är äntligen här, bästa tiden framför fötterna nu! Hoppas ni hade en mysig helg men vad ni nu hittade på eller inte hittade på 🙂

Blev det något dopp i spabadet i fredags när Micke kom hem? Jaa det blev det, kors i taket 🙂 Varsin öl fick inviga helgen. Dricker ytterst sällan öl men nån om året så där kan va gott hehe. Särskilt när det är riktigt varmt, och det var det i spabadet åtminstone 🙂 (39 grader).

IMG_7972

Sen blev det en sväng över till grannarnas baksida för en liten aw innan alla gick hem till sitt och tog fredag. Och då väntade plockmat till middag (barnen önskade pommes & nuggets, världens enklaste middag om man har fritös så inte mig emot) framför Bäst i test (såg gamla avsnitt, saknar de nya!).

IMG_7974
IMG_7977
IMG_7971

Sen blev det lördag. Fick med Micke på en morgonpromenad, köpte med oss nybakat bröd hem (bagels och pain au chocolat) och åt en sen frukost/brunch ute i solen. Bästa starten! Sen hade vi bokat bord för en tidig middag på Makeriet med Johan & Stina så vi tog våra cyklar och trampade upp på stan. (Barnen Woltade hem middag).

IMG_7987

Hann med en fördrink inne på Chilango i Saluhallen först. Bästa drinkarna! Och ska man unna sig en drink ute ska den vara riktigt god 🙂

IMG_8001
IMG_8015
IMG_8041

Fick favoritbordet på Makeriet, det var bara vi där när vi kom men sen kom det en del folk och borden fylldes på.

IMG_8051

Råbiff till förrätt, älskar råbiff! Det var inte direkt vad jag sa för några år sedan, då hade jag inte vågat prova 🙂 Stina beställde Pelle Janzon, som en carpaccio med löjrom och äggula. Det är däremot inte min grej, rå kall äggula. Men ge mig några år så kanske jag gillar det med 😉

IMG_8045
IMG_8048

Till huvudrätt valde jag en veg rätt med friterade risottobollar (arancini) med kål och svampskum. Gott men mina bollar var tyvärr kalla så jag fick be om nya och äta efter de andra, det var ju lite synd när man för en gångs skull går ut och äter men gott var det iallafall 🙂

IMG_8058
IMG_8056
IMG_8057
IMG_8064

Dessert finns det alltid plats för 🙂 Lakrits/citron-cremebrulén kan jag rekommendera, mkt god!

Och sen blev det söndag och min fina svärmor fyllde år!

IMG_7819
IMG_7821

Köpte lite smått och gott på H&M Home och gjorde en presentkorg och slog in i cellofan.

IMG_7827

Det firades som vanligt utomhus. Vi blev bjudna på grillad korv och fika och tårta så vi rullade hem sen. Men hann ändå bli hungriga till den obligatoriska söndagsmiddagen (hämtpizza/kebab ;)) framför Robinson)

IMG_8066

En mkt mkt fin helg och lovande start på denna månad. Nu kör vi nerförsbacke fram till sommaren, yeay!!

KRAM

2

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00