ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

En bättre måndag

/
IMG_8132

Hej hej

Måndag i går. Det missade väl ingen 🙂 Vaknade trött som en.. ja jag vet inte. Vad är det tröttaste man kan vara? En sengångare? De är kanske bara sega? Trött som tusan var jag iallafall och tanken på veckans väderprognos fick en att bara vilja somna om och vakna i juni men sen kom jag på bättre tankar och tänkte att näää vad är det för gnäll? Vädret kan man ju inte göra något åt, man får verkligen bara gilla läget. Men man kan ju göra det bästa av dagar ändå!

Varit så vädergnällig på sistone men jag tror att det är för man är så himla l e s s på allt. Längtar så efter en normal vardag! Kan man inte umgås och resa och roa sig som vanligt så vill man ju ändå njuta hemma av fint väder så känns allt lite roligare? Men man blir ju oftast så glad som man gör sig. Behövde mjölk och kollade av prognosen som minsann visade sol fram till lunch innan det skulle bli regn och snö i dagarna 7 så jag snörade på mig träningsskorna och tog vägen förbi mataffären samtidigt som barnen åkte till skolan.

IMG_8189

Möttes av blommor när jag kom in i butiken och tänkte att hur piggar man lätt upp en vissen måndag? Jo med blommor! Och en sprillans ny ljudbok i öronen på hemvägen (Fam Bridgerton del 5, den om Elloise)

Och när jag kom hem och satt blommorna i vas (genast gladare) och satte på vattenkokaren så tänkte jag att ett dopp i spabadet medan solen sken med dagens första kopp kaffe vore väl mysigt och beta av mailen. Sagt och gjort.

IMG_8191
IMG_8190

Fortfarande tokig i brudslöja i buketter och särskilt med rosor! (Favvo-vas HÄR och ljusstakar HÄR.)

IMG_8081

Baddräkt från H&M HÄR med lite sån rysch/shape över magen och avtagbara axelband och spänne bak så den sitter uppe. Och kimonon finns HÄR (även fler färger). Hatten HÄR.

IMG_8121
IMG_8110
IMG_8141

Och när det mulnade på framåt lunch tog jag en dusch och svidade om till kläder för nu får det banne mig vara slut på både gnäll och mjukiskläder dygnet runt, i Maj tänker jag klä mig som om jag skulle träffa folk på jobbet varje dag. Och hoppa i mjukiskläderna vid 17 när arbetsdagen får vara någorlunda slut. Riktigt pepp!

IMG_8204

3/4-lång jeanskjol HÄR (älskar den!) och H&Ms skönaste klassiska prisvärda silkiga blus i lite stretchigt material och v-ringning HÄR i massssssa färger. (Lifesaver i garderoben, obs ganska liten i strl.).

IMG_8207
IMG_8214
IMG_8202

Just ja de här topparna från helgen fick många frågor, den långärmade är DENNA och den kortärmade DENNA. Två sommarfavvisar! Och jeansen DESSA.

IMG_7901
IMG_7925

Sen blev det många produktiva timmar vid lilla kontoret faktiskt. Så många så Micke fick fixa middag åt oss när barnen lagt sig, så det blev MAX 😉 (Deras spicy chicken är grym!)

IMG_8254

En helt ok och riktigt härlig måndag. Nu kör vi tisdag! Morgonrundan är avklarad utan regn, ett nytt experiment på kaka står i ugnen och jag har en lång lista med roliga to-do´s!

Det enda jag inte vet är vad vi ska äta i kväll. Vad äter ni???

KRAM

19

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00