ANNONS

Det kom ett brev..

/
Img 8103.jpg

Hej rara!Sorry för något off bloggerska men det har varit lite mycket privat. Helt urlakad nu efter anspänningen med kompletterande mammografi då den första visade något avvikande och en knöl som tack och lov visade sig vara ofarlig tillslut. Haft sån dödsångest. I vanliga fall får man ju ett brev på posten ett par veckor efter mammografin som säger att allt var bra. Men ca 3 % får istället ett brev att ytterligare undersökningar behövs. Det händer inte mig tänker man ju. Jo tjena. Marken fullkomligt försvann under fötterna när jag öppnade kuvertet. Fick nog en chock!? Kunde inte sluta gråta. Eller skaka. Trodde min sista dag var kommen och målade upp det ena värre än det andra. Vidrigt med ovissheten och så lättad nu när det är över så jag finner inga ord. (Och kan inte ens föreställa mig hur h e m s k t det är för alla er som inte fått ett lika positivt svar tillslut. Vilka kämpar ❤️) Nu ser jag fram emot en god natts sömn utan mardrömmar och att vakna lätt i hjärtat till en ny dag i morgon.

Fy farao vad livet är skört och värdefullt. Allt kan ändras på ett ögonblick. Ska njuta och uppskatta varenda dag nu! Var rädda om er. Och hoppa aldrig aldrig över mammografin! Tänk vilken fantastisk sjukvård vi har i Sverige. ❤️

KRAMAR från mycket lättad men trött bloggerska

55

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00