ANNONS
Integritet på Tailsweep

Champagne & snittar

/

Reklam för Dryckestipset.se

Hej hej

En riktigt god och kall Champagne är rätt svårslaget, eller hur? Har alltid en flaska på kylning.

Denna veckas lillördag passade det ypperligt att öppna denna och tillsammans med små skagenkorgar blev det en mycket god start på kvällen.

Har man bråttom kan man såklart köpa färdig skagenröra men det finns ingen i närheten så god som den man gör själv. Och ingen majonnäs blir så god som den man gör själv!

Skagenkorgar
Ca 8 st

hjärtsallad, 8 små blad
ca 300 räkor med skal
2 msk god majonnäs
2 msk finklippt färsk dill
cayennepeppar
salt & peppar
1/2 granatäpple
1/2 citron

Skala räkorna och hacka dem grovt. Blanda samman med majonnäs, cayennepeppar och dill. Smaka av med salt & peppar. Skölj salladsbladen i iskallt vatten så de blir krispiga och torka av dem.

Klicka ut skagenröran i salladskorgarna och strö över granatäpplekärnor (blir sååå god crunch och kombination med det syrliga mot det salta/feta). Skär ut små bitar citron och lägg en bit på varje snitt. Servera med ett glas riktigt kall Champagne.

Så fräscht och gott på alla sätt och vis. En riktig favorit!! Och vilken Champagne passar bra till detta? Jo den härligt rosa Alexandre Bonnet Perle Rosé Brut. Den har en mycket frisk smak med inslag av hallon, smultron, rostat bröd och blodapelsin och en doft av hallon, ljust bröd, nougat och blodapelsin. Serveras som aperitif eller till rätter av fisk och skaldjur eller till lättare rätter av kyckling.

Alexandre Bonnet rosé fick guldmedalj i årets Vinordic Wine Challange i priskategorin Rosé mousserande från 250 kr och uppåt!

ART NR 7471 | Alexandre Bonnet Perle Rosé Brut | 750 ML | Pris 319 kr | Alk 12%

HÄR kan ni läsa mer och se om den finns i sortimentet hos er eller beställa.

KRAM

4

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00