ANNONS
Integritet på Tailsweep

Inlägget innehåller annonslänkar

Min helg

/

Hej hej

Nuuuså är det vardag igen. En underbar skön och avkopplande långhelg fick vi, det var välbehövligt. Har inte fotat några vettiga bilder direkt under helgen då jag tog mig lite ledigt men ni kanske tycker det är kul ändå så här kommer de som blev.

Vi åt skaldjur. S0m tyvärr inte var särskilt goda alls.

Vi åt pasta. Som blev ok men inte mer.

Vi åt varma pretzels med senap som var jättegoda. Dock bake-off så inget recept att del amed mig av. Kul matbloggerska va 🙂

Vi fikade lite när mina föräldrar kom förbi. Upptinade lussebullar från i julas och rimbobullar. Vår frysrens går så där, så fort något lämnar frysen fylls den på med något annat.

Bailey hjälpte Micke att dra upp maskrosor. Jag vet inte vem av dem som gjorde flest hål. Skitkul lek tyckte B. Micke tyckte sådär..

Vi var förbi grannarna och firade Lovisa som fyllde år! Sedvanlig korvgrillning och bubbel utomhus. I vinterjacka och Uggs. Maj vad håller du på med?? Brrr.

Och efter det svängde vi i hop två plockbrickor när vi kom hem, en till Micke och mig och en till barnen som vi åt framför filmen Draken Elliot. Den är fin!  (inte den tecknade alltså).

Sen har vi velat hela helgen över färgval till väggarna i lägenheten i Torrevieja. Allt är vitt vitt vitt nu så vi tänkte passa på att anlita målare och fixa alla rum utom vårt sovrum som får förbli vitt innan vi kommer ner. Just nu lutar det åt Portabello 532 i vardagsrum och korridor, Olivia önskar sig Chateau 713 i sitt rum och Sebbe vill ha Havsbris 758. Kanske att den blir för blå? Ska hämta lite fler provlappar och bestämma oss till i morgon.

Jag köpte världens finaste påslakan! Lyxigt mjuka i ”kammad, satinvävd egyptisk bomull med trådantal 340/tum” (!! ja nu hör ju vad lyxigt det låter haha) från Gant (HÄR). Brukar oftast köpa billiga påslakan men man fårdväl var man betalar för. Dessa vill man rulla in sig i och bo i! Eller ha dem på sig 🙂  Har tvättat dem och packat ner dem i resväskan, de ska få förgylla sängen i Torrevieja. Hur vackra??

Första resväskan är redan proppfull. Vet inte riktigt hur vi ska få med allt jag vill ha med och samtidigt få med oss kläder ner. En hel månad ska vi vara där! Har jag sagt att jag längtar??

Det var väl vår helg i stora drag det. Vad hade ni för er?? Berätta gärna, så kul att höra från er!

KRAM

16
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00