ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

Min helg

/
IMG_8571

Hej hej

Nuuuså är det vardag igen. En underbar skön och avkopplande långhelg fick vi, det var välbehövligt. Har inte fotat några vettiga bilder direkt under helgen då jag tog mig lite ledigt men ni kanske tycker det är kul ändå så här kommer de som blev.

Vi åt skaldjur. S0m tyvärr inte var särskilt goda alls.

IMG_8577

Vi åt pasta. Som blev ok men inte mer.

IMG_8569

Vi åt varma pretzels med senap som var jättegoda. Dock bake-off så inget recept att del amed mig av. Kul matbloggerska va 🙂

IMG_8614
IMG_8615

Vi fikade lite när mina föräldrar kom förbi. Upptinade lussebullar från i julas och rimbobullar. Vår frysrens går så där, så fort något lämnar frysen fylls den på med något annat.

IMG_8642
IMG_8626
IMG_8621
IMG_8623
IMG_8650

Bailey hjälpte Micke att dra upp maskrosor. Jag vet inte vem av dem som gjorde flest hål. Skitkul lek tyckte B. Micke tyckte sådär..

IMG_8603

Vi var förbi grannarna och firade Lovisa som fyllde år! Sedvanlig korvgrillning och bubbel utomhus. I vinterjacka och Uggs. Maj vad håller du på med?? Brrr.

IMG_8605
IMG_8610

Och efter det svängde vi i hop två plockbrickor när vi kom hem, en till Micke och mig och en till barnen som vi åt framför filmen Draken Elliot. Den är fin!  (inte den tecknade alltså).

DSC_7050
DSC_7051

Sen har vi velat hela helgen över färgval till väggarna i lägenheten i Torrevieja. Allt är vitt vitt vitt nu så vi tänkte passa på att anlita målare och fixa alla rum utom vårt sovrum som får förbli vitt innan vi kommer ner. Just nu lutar det åt Portabello 532 i vardagsrum och korridor, Olivia önskar sig Chateau 713 i sitt rum och Sebbe vill ha Havsbris 758. Kanske att den blir för blå? Ska hämta lite fler provlappar och bestämma oss till i morgon.

DSC_7044
DSC_7045

Jag köpte världens finaste påslakan! Lyxigt mjuka i ”kammad, satinvävd egyptisk bomull med trådantal 340/tum” (!! ja nu hör ju vad lyxigt det låter haha) från Gant (HÄR). Brukar oftast köpa billiga påslakan men man fårdväl var man betalar för. Dessa vill man rulla in sig i och bo i! Eller ha dem på sig 🙂  Har tvättat dem och packat ner dem i resväskan, de ska få förgylla sängen i Torrevieja. Hur vackra??

DSC_7048
DSC_7049
DSC_7046

Första resväskan är redan proppfull. Vet inte riktigt hur vi ska få med allt jag vill ha med och samtidigt få med oss kläder ner. En hel månad ska vi vara där! Har jag sagt att jag längtar??

Det var väl vår helg i stora drag det. Vad hade ni för er?? Berätta gärna, så kul att höra från er!

KRAM

16

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00