ANNONS
Integritet på Tailsweep

Smart shopping

/

Innehåller reklam och annonslänkar för Matsmart

Hej hej

Håhååå vad det ösregnade nyss, precis när Olivia gick hem från skolan stackarn 😉 Varken hon eller telefonen fungerade normalt när hon plaskade in innanför dörren. Har haft städning här hemma i dag så här är skinande rent och så undanplockat så man kan tro att det inte bor en stökig barnfamilj här alls. Bästa känslan 🙂 Blir alltid så inspirerad och pigg av att ha ordning och reda, ändå har jag det så sällan.. Förstår inte hur det kan bli sån oreda på nolltid, men disk, tvättad tvätt, ytterkläder, skor huller om buller, läxor, smutskläder, matkassar, soppåsar, blöta handdukar, badkläder, spillda flingor, explosioner i micron, smulor och gräs letar sig av nån anledning fram på ett dygn max!!??

Jaja, jag kanske inte är ensam om det ekorrhjulet 🙂

Gjorde en beställning hos Matsmart som kom nyss. Alltså det finns ju allt och lite till. Hittade precis vad jag behövde och saker jag inte visste att jag behövde 🙂 Och sammanlagt blev det ca 50 % billigare än i butik!

Det finns ju inte bara mat utan en himla massa annat. Köpte tex ett kul sällskapsspel till barnen (HÄR) för 88 kr och hittade mina aaaabsoluta favorittrosor till fyndpris HÄR (74 % rabatt!!) Såna osynliga som inte syns genom kläderna och sitter såå skönt. Mitt bästa tips i dag 🙂

Sen köpte jag en massa annat gott som går åt här hemma, isglassar, kex och kakor, godis och choklad osv. Allt till billig peng.

På dessa har jag planerat en fredagsdrink redan. Kan ni gissa vilken?

Och sen blev jag så himla sugen på att baka småkakor på detta mjöl, men jag vet inte hur man gör?? Haha. Är det bara att skippa bakpulver? Nån som har något gott recept på småkakor på kakmjöl? Tipsa mig gärna!!

Lite av varje som vanligt kan man säga, allt detta och mer hittar ni HÄR (sortimentet varierar hela tiden men alltid 20-90 % rabatt!!)

DESSA är typ det godaste jag vet. Beroendeframkallande! Och svårt att få tag i så är ni också galna i dem så passa på!

KRAM

18
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00