ANNONS
Integritet på Tailsweep

Inlägget innehåller annonslänkar

Glaze, krossad ananas och solglasögon

/

Godmorgon! 

Ja inte för att jag är nyvaken direkt, vaknade i ottan av galen fågelsång men datorn var lika trött som jag…

Börjar längta till sommarlovet nu, inte får att jag kommer vara ledig något direkt men jag slipper väckarklockan. Det ÄR semester för mig!

Tänder alltid ljus året om. Det ger sånt myyyys. Och detta tändsticksfodral är så träffande!! (Är det förresten nån mer än jag som envisas med att lägga ner de använda stickorna i asken i gen? Blir galen på det när jag försöker leta efter en ny men ändå gör jag om det. Varje gång.)

Som jag saknar att resa och se mig om i världen. Det berikar så! Intryck, lukter, människor, kulturer, språk, klimat och växter, arkitektur, olika kök. Maaaaten!! Man växer och utvecklas, inspireras och inspirerar. Eller Sverige för den delen. Kan inte fatta att jag inte varit i Stockholm sen 2019?? Vi brukar ju åka dit jämt, både privat och i jobb. Saknar saknar! Både jag och bloggen (!) känns så tråkig utan den gnistan man får av möten och miljöombyten. Sorry för det men det vänder ju snart 🙂 Så glad att ni fortsätter hänga här inne ändå.

Har hunnit koka i ordning en JD glaze. Det blir grillat i kväll, har tagit fram en gourmet-entrecote. Frågade om tips på vad man kan göra med krossad ananas som jag fick över och fick så mycket roliga tips! (Fortsätt gärna tipsa). Bla en räkpaj med ananas (!), en annan glaze som står och puttrar på spisen nu och lite annat smått och gott.

Dagens första kaffe blev en cappuccino. Får ofta frågor om hur jag gör skummad mjölk och det är i Nespressos mjölkskummare. Den är grym!

Vad är det i denna kartongen tro? Jo en massa solglasögon! Grym kampanj HÄR!

Ska inte behålla alla, tänkte välja ut ett par eller möjligen två. Älskar solglasögon, lämnar sällan huset utan oavsett väder. Lätt snyggaste accessoaren, bara att kliva upp och ta på sig ett par så känner man sig iordninggjord. (Sminkar mig ytterst sällan dagtid på somrarna).

Beställde DESSA, DESSA, DESSA, DESSA och DESSA (de sistnämnda passade jag inte i för fem öre så de kan vi glömma haha men de andra var lite för snygga allihopa)

Får visa på sen, men tror det lutar åt nån av dessa:

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen göra sällis med Sebbe framför en film (Ferdinand). Han hade lite magknip i går så han fick vara hemma i dag i fall att (men mår prima). Mysigt med lite sällis <3

Det finns lite rester av gårdagens middag till lunch men ska försöka laga något roligare att tipsa om nu. Den där räkpajen kanske!

KRAM på er!

28

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00