ANNONS
Integritet på Tailsweep

Readly, vego och lata dagar!

/


Reklam för Readly

Hej hej

Dags för lite läsningstips! Det närmar sig ju sommar, semester och lata dagar och finns det något härligare än att bläddra i en massa magasin i skuggan? I appen Readly har ni tusentals tidningar tillgängliga var ni än är (går bra att ladda ner offline också). 

Och som vanligt finns här allt och lite till. Och lite till. Något för alla! Vad gillar ni att läsa?? Jag läser mest mattidningar men även skvallertidningar och snygga magasin som Elle eller inredningstidningar. HÄR kan ni läsa mer och just nu får ni testa hela 6 veckor gratis!!

Bläddra, scrolla, spara, och frossa i alla tidningar!

Är ni kanske precis som jag sugna på att testa mer vegetariskt? Finns ju sååå mycket gott inför sommaren och grillsäsongen. Då kan jag rekommendera tidningen Vego. Alltså sååå mycket smarrigt. Vego behöver inte vara tråkigt!

Hemgjorda varma chips med karamelliserad lökdip ska jag testa pronto. Och spicy peanut soup med nudlar får det bli nästa gräsänkekväll när Micke är borta  🙂 (han är allergisk mot jordnötter och jag är galen i det).


6  veckor får ni testa fritt HÄR nu som sagt, missa inte det!

KRAM

6

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00