ANNONS
Integritet på Tailsweep

Inlägget innehåller annonslänkar

LÄGG AV NU!!

/

Från en härlig dag i Maj. Men inte denna Maj direkt.. 

Godmorgon megamåndag

Trött som ett ösregn och ja det ösregnar ju såklart ute också.. Det räcker väl nu? Maj har inte bjudit på något vidare trevligt väder och det verkar som det ska regna de flesta av dagarna som är kvar också. Jag som brukar älska maj, flytta ut kontoret till takterassen och varva dagarna med att sitta i skuggan i lounggruppen under paviljongen, läsa mattidningar från en solstol och äta lunch vid bardisken under parasollet och bara njuuuuta av dagarna i lugn och ro innan sommarlovet drar igång med allt vad det innebär.

Förra året hade jag sällskap på dagarna av Micke (som dessvärre var sjukskriven pga en fallskada på jobbet så det var ju synd om honom men mysigt för mig). Vi brukade packa i hop picknickkorgen och lägga oss på någon strand och jobba med knappt en kotte i syne. (Inte lika fridfullt när skolorna slutat sen ;))

Hur mycket längtar man inte efter det här? Parasollet kommer från Rusta och solklänning från outleten HÄR.

Så GRYM kylkorg att ha picknickmaten i, finns HÄR (fler färger HÄR). Och grymma filtar med plastad undersida HÄR. (fler färger HÄR)

Inte min snyggaste keps kanske hehe (men ack så praktisk) men en av mina snyggaste bikinis (finns fortf HÄR).

KOM IGEN VÄRMEN NU!!

Men men, inte något att gnälla över egentligen jag veeeet. Men just på måndagsmorgnar när man är som tröttast hade det ju varit uppiggande med något annat än grått och regn när man drar upp gardinen. Färdiggnällt för i dag, ska berätta om vad vi gjort under helgen strax för man kan ju ha kul fast det inte är varmt 🙂

KRAM

13

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00