ANNONS
Integritet på Tailsweep

Inlägget innehåller annonslänkar

Datenight

/

Hej hej <3 

Vi var ju på datenight förra veckan! Brukar vara bra på datenights och små getaways men sen Corona kom så har vi ju inte kunnat haft barnvakt av våra föräldrar så det har varit dåligt med det. Men nu stänger ju restaurangerna ändå tidigt så vi cyklade i väg till en av våra närmsta (Sobi) en vardagkväll och åt en tidig middag strax efter 17 medan barnen var hemma och fick hemkörd mat. Alla nöjda och glada 🙂

Datenighten startades med en välförtjänt fördrink efter cykelturen. Jag har noll kondis? Jag kan gå hur långt som helst men cykla tar musten ur mig!

Jag valde en otroligt god Gin & Tonic, undra om man kan härma något liknande? Det var gin, yuzu, litchi och tonic i. Mums!!

Sen skulle det väljas mat och att göra det snabbt är inte vår superpower alls. Det finns ju för mycket gott. Omöjligt att välja. Tar alltid forever. Vi tänkte dessutom att vi inte skulle ta samma rätter som vi alltid tar.

Det slutade med friterad grönkål, asiatisk råbiff med puffat rispapper,  kingcrab-tacos, gös med cashew i tunna pannkakor och det godaste av allt, dessa jätteräkor som – om jag minns rätt – var rullade i majonnäs, friterad sötpotatissmul och låg på en sötsalt emulsion som var så himla gott ihop!

En gullig lyckokaka gjorde mig lycklig 🙂

Och sen cyklade vi hem lagom i tid för att bulla upp med lite gottis till semifinal 2 av Eurovision med småttingarna.

Hann även nästan få ryggskott innan kvällen var slut. Herregud så tung han blivit! Min bebis <3

Kvällens outfit var klänning HÄRoch kappa HÄR

KRAM

7
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00