ANNONS
Integritet på Tailsweep

Midsommarklänning

/

Hej hej alla rara läsare <3 

Vaknade till solsken. Höll i sig en kvart typ haha, härligt ändå 🙂 Satte ju ribban för humöret i dag. Passade på att fota lite fina sommarplagg jag tänkte visa er under veckan.

Om ni letar midsommarklänning så kan jag tipsa om DENNA!

(Ganska rymlig, jag har strl 34 på min). Älskar deras omlottklänningar, köper varje sommar! Tycker man urringningar eller omlottklänningar blir för urringade eller delar sig så kan jag tipsa om bästa hacket, fashiontape! (tex DENNA och DENNA har jag) Då tejpar man bara ihop tyget med varandra eller emot huden. Problemet löst 🙂

Och om ni undrar vilka solglasögon jag behöll så blev det DESSA från Burberry.

KRAM på er.

2
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00