ANNONS

Midsommarklänning

/
IMG_9686

Hej hej alla rara läsare <3 

Vaknade till solsken. Höll i sig en kvart typ haha, härligt ändå 🙂 Satte ju ribban för humöret i dag. Passade på att fota lite fina sommarplagg jag tänkte visa er under veckan.

IMG_9681

Om ni letar midsommarklänning så kan jag tipsa om DENNA!

(Ganska rymlig, jag har strl 34 på min). Älskar deras omlottklänningar, köper varje sommar! Tycker man urringningar eller omlottklänningar blir för urringade eller delar sig så kan jag tipsa om bästa hacket, fashiontape! (tex DENNA och DENNA har jag) Då tejpar man bara ihop tyget med varandra eller emot huden. Problemet löst 🙂

IMG_9694

Och om ni undrar vilka solglasögon jag behöll så blev det DESSA från Burberry.

IMG_9697
IMG_9701

KRAM på er.

2

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00