ANNONS
Integritet på Tailsweep

Summerfresh

/

Reklam för Ellos

Hej heeeej

Åh jaaaaa äntligen blir det sommar (kolla prognosen framåt, man får nästan nypa sig i armen?) Min absoluta favoritårstid och mitt absoluta favoritmode! Svala fluffiga lätta plagg i härliga färger. Äntligen!

Har lite fina tips åt er som ni hittar bland nyheterna på Ellos!

Den rostbruna coola puffärmsklänningen HÄR. Sommarens snyggaste mjukisshorts HÄR. En solklänning i härligaste rosa HÄR. Tjusig plisserad grön klänning HÄR. Ärmlös blommig blus HÄR. Och en alldeles ljuvlig piffig sval skjortklänning i blå-vitrandigt som andas sommar och promenader längs vattnet HÄR!

Dessa och mycket mycket mer hittar ni HÄR och just nu får ni 33% rabatt på den dyraste varan på ordinarie pris (inklusive externa varumärken)* + 5% extra rabatt på alla nedsatta priser med min kod 435429. Gäller t.o.m 31/5.

KRAM

6

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00